Social Icons

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και σταματήστε να ζείτε μέσα σε ουτοπίες. Μερικές σχέσεις σας χρειάζονται αλλαγές για να προχωρήσουν και να έχουν διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνει μια αναμόρφωση στη ζωή σας και οι διαδικασίες ανανέωσης δε θα είναι τόσο εύκολες. Όλα έχουν τον τρόπο τους για να γίνουν όπως επίσης και το αντίστοιχο τίμημα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αιφνίδιες αλλαγές σε σχέδια θα σας προκαλέσουν άγχος και αστάθεια στις σχέσεις σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και ελέγξτε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε τα λάθη για να μη δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις. Μην επιμένετε στις απόψεις σας όταν βλέπετε, πως κανείς δεν έχει τη διάθεση να σας καταλάβει.

ΛΕΩΝ: Οι ειδήσεις που θα πάρετε δε θα είναι όλες απαραίτητα καλές για εσάς και θα σας δυσκολέψουν. Πρέπει πάση θυσία να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε εντατικά για να γίνουν όλα όπως πρώτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την τύχη σας που δε σας έχει εγκαταλείψει. Η πιθανότητα να αδράξετε σημαντικές ευκαιρίες στα σχέδιά σας θα είναι μεγάλη.

ΖΥΓΟΣ: Βοηθήστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις και να ακολουθήσετε κάτι νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ως δια μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αξίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε από τη ρίζα τους, για να αποκτήσετε την ψυχική σας ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, παρόλο που κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων.
Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια δε θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην μεταφέρετε προβλήματα στο σπίτι σας, γιατί θα καταστρέψετε μια όμορφη μέρα. Διάφορα εξωτερικά γεγονότα, σας κάνουν από τη μία να είστε δυνατοί, αλλά από την άλλη να φέρεστε εριστικά.


ΙΧΘΥΣ: Μια οικογενειακή αναταραχή ίσως ανατρέψει τα σχέδιά σας, αλλά θα ομορφύνει το κλίμα ανάμεσά σας. Συζητήστε και διαπραγματευτείτε ότι έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας.