Social Icons

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Δώστε χρόνο για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Προγραμματίστε κάθε σας κίνηση και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ: Συντονιστείτε με τις περιστάσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους που σας καταλαβαίνουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε τα κίνητρά σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθώς δε θα λείψουν οι αιτίες που θα ανατρέψουν λεπτές ισορροπίες, απαιτείται από πλευράς σας να διατηρήσετε αντικειμενικότητα και ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ: Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα. Για να έχετε μία ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, διαφυλάξτε τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, αφήνοντας τις δυσπιστίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας για να μην τις εκμεταλλευτούν. Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο να απομακρυνθείτε από όσα σας καταπιέζουν και μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων. Μην ξεχνάτε τις προσωπικές σας ανάγκες φροντίζοντας των άλλων.


ΙΧΘΥΣ: Κερδίστε τις εντυπώσεις με γοητεία και φορώντας το καλύτερό σας χαμόγελο. Εκφράστε τις βαθιές σας επιθυμίες και σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση.