Social Icons

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα. Διαλέξτε και κατασταλάξτε σε συνεργασίες με μεγάλη προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα. Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανανεώστε εν μέρει το χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα. Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα. Καιρός να πράξετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσει. Οι εξελίξεις των γεγονότων δε θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ότι σας κουράζει. Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε αρκετά έντονο αυτό το μήνα το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα θα βελτιωθούν αισθητά.


ΙΧΘΥΣ: Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.