Social Icons

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Κυριακή 13 έως 19/7/14

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη με εντάσεις τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί ενδέχεται η ψυχολογία σας που δε θα βρίσκεται και στα καλύτερά της, να επηρεάσει επικίνδυνα το συναισθηματικό σας τομέα και να σας σπρώξει σε αλλαγές που δε χρειάζεστε. Μην είστε επιπόλαιοι σε ότι θα έχει σχέση με τα συμφέροντά σας και μεριμνήστε έτσι ώστε να μη βγουν στην καθημερινότητά σας καινούρια έξοδα.


ΤΑΥΡΟΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις του περιβάλλοντος. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες που ακολουθούν, για να βρεθείτε κοντά με ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε. Αφήστε να φωτιστεί το βασίλειο των ενστίκτων σας και αποφύγετε να έρθετε σε προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Μην επιτρέψετε τα προβλήματα των άλλων, επειδή σχετίζεστε μαζί τους, να γίνουν και δικά σας. Χρωματίστε ευχάριστα τις συζητήσεις σας και αναζητήστε γνώσεις για διάφορα θέματα, ακόμα και αν θα σας είναι δύσκολο να εστιάσετε την προσοχή σας για να μάθετε κάτι καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι περιστάσεις ζητούν από εσάς περισσότερο ρεαλισμό, για να μειωθεί η ψυχική σας αναστάτωση. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις, θα βρεθούν σε άμεση προτεραιότητα, περιορίζοντας σημαντικά την ελευθερία σας. Αφήστε κατά μέρους τις βαριές σκέψεις και αναπτύξτε την επικοινωνία σας, τις ανταλλαγές απόψεων και τις επισκέψεις. Κάντε ευχάριστες επαφές και συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας και μην αρνηθείτε προτάσεις για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 13, σας θυμίζει να ασχοληθείτε με την υγεία και την εμφάνισή σας. Θα έχετε αρκετή ενέργεια για να καταπιαστείτε με πράγματα που θα ομορφύνουν τη ζωή σας και θα δυναμώσουν τον οργανισμό σας. Προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι όταν κάνετε κάτι σημαντικό για να αποφύγετε τα μικροατυχήματα. Φροντίστε σωστά τον εαυτό σας και θωρακίστε τον καλύτερα, ώστε όταν η πίεση θα είναι μεγάλη να έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Αποφύγετε καταχρήσεις και χαλιναγωγήστε τον παρορμητισμό σας.

ΛΕΩΝ: Με το Δία στο ζώδιό σας από τις 16, φερθείτε έξυπνα. Δε θα χάσετε χρήματα αλλά δε θα κερδίσετε και αυτά που υπολογίζατε. Φροντίστε να μην προσθέσετε καινούρια έξοδα σε έναν ήδη φορτωμένο προϋπολογισμό. Δραστηριοποιηθείτε άμεσα αν πρέπει να αναζητήσετε συμμαχίες και μην περιμένετε για αργότερα. Οι προσπάθειες που θα κάνετε θα είναι πολλαπλάσιες του αποτελέσματος εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων. Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε από τυχόν προτάσεις και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας για να προφυλαχθείτε από τρικλοποδιές αντιπάλων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας, απαιτεί προσεκτικούς και σοφούς χειρισμούς, χωρίς ρίσκα ή αβέβαιες επενδύσεις, που θα τον δυσκολέψουν περισσότερο. Μπορεί οι αλλαγές στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, να γίνονται ερήμην σας, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να μην αντιδράτε σπασμωδικά, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να τις αποτρέψετε. Σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα και μετά πράξτε αναλόγως των αποτελεσμάτων. Εάν υποθέσουμε ότι έχετε ένα πολύ αγαπημένο χόμπι αυτό είναι το φλερτ.

ΖΥΓΟΣ: Τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει για τους περισσότερους από εσάς από το να προσεγγίζετε άτομα γύρω σας και με τον τρόπο σας να τους είστε απαραίτητοι. Μέσα σε όλο αυτό το παιχνίδι συγκέντρωσης θαυμαστών, αναρωτηθείτε αν αυτή η τακτική σας βοηθάει να κάνετε σωστές επιλογές ή να ξεκαθαρίζετε αυτά που πραγματικά αισθάνεστε. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας έχει σκοπό να κάνει την επανεμφάνισή του και να σας αναστατώσει. Ίσως για πρώτη φορά να συνειδητοποιήσετε ότι όταν τέλειωσε αυτή η σχέση δεν έκλεισε και ο κύκλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έμειναν εκκρεμότητες και ανοιχτές πληγές που με το πέρασμα του χρόνου δεν κατάφεραν να κλείσουν και τώρα καλείστε εσείς να βάλετε ένα τέλος για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων που ακόμα και αν κάποιες πονέσουν είναι απαραίτητες για να πάψουν να σας κυνηγούν φαντάσματα του παρελθόντος. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα πρέπει να ανοίξετε καινούρια κανάλια επικοινωνίας με το σύντροφό σας, συζητώντας για όλα ευχάριστα ή δυσάρεστα και θα πρέπει επιτέλους να καταλάβετε πως δε γίνεται μόνο να παίρνετε και να μη δίνετε ούτε ψίχουλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 18, σταματήστε να είστε τόσο καταπιεστικοί απέναντί του και δώστε του χώρο να αναπνεύσει. Είναι σημαντικό για το σύντροφό σας να μπορεί να πάρει και αυτός πρωτοβουλίες για να νιώθει πως υπάρχει σε αυτή τη σχέση. Δεν μπορείτε να είστε άδικοι και καυστικοί μαζί του όταν δεν τον αφήνετε καν να δοκιμάσει να αναλάβει μερικές από τις ευθύνες. Αν θέλετε πραγματικά να τα πάτε καλά με το σύντροφό σας, είναι σημαντικό και απαραίτητο να τον συμπεριλάβετε στα ενδιαφέροντά σας και να μην τον παραμελείτε για χάρη φίλων ή γνωστών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ονειρεύεστε την τέλεια σχέση και μπορείτε να την έχετε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα. Η ανανέωση που θα θέλατε στον επαγγελματικό σας χώρο, σε ορισμένα σημεία θα παρουσιάσει καθυστερήσεις. Οι επαφές με τους συνεργάτες σας δε θα είναι τόσο στρωτές, γιατί οι νοοτροπίες και τα νέα εργασιακά δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Ξεπεράστε τις δυσκολίες με φιλική προσέγγιση, η οποία θα σας επιτρέψει να πετύχετε καλές διασυνδέσεις και γόνιμες επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι οικονομικές προσαρμογές, τα έξοδα και οι πιθανές επενδύσεις σας ταλαιπωρούν ακόμα, αλλά προς το τέλος της ημέρας αλλάζουν λίγο τα πράγματα και θα πάρετε ανάσα. Κρατήστε σταθερά το ρόλο που σας αρμόζει, για να ξέρετε το ρόλο που παίζουν οι άλλοι και μετά προσπαθήστε να δημιουργήσετε στεγανά στις υποθέσεις σας, ώστε να προχωρήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ανανεωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και στις σχέσεις σας με τους άλλους.


ΙΧΘΥΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στο πως θα δημιουργήσετε όλες εκείνες τις βάσεις και τις προϋποθέσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά. Μην αλλάζετε συνέχεια τη στρατηγική σας και αποπροσανατολίζεστε. Μη χαθείτε μέσα σε ένα κυκεώνα σκέψεων για το πώς θα εξασφαλίσετε αίσιο μέλλον στη συναισθηματική σας σχέση, αλλά σκεφτείτε ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις που θα κάνετε για να έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση με το σύντροφό σας. Αντιμετωπίστε τον με διαφορετικό πνεύμα και προπαντός με αγάπη.