Social Icons

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ο εργασιακός φόρτος που έχετε είναι πραγματικά μεγάλος και εξουθενωτικός. Επειδή θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές, φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε όταν το απαιτήσει η εργασία σας. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας φροντίζοντας τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε μεγαλύτερη επιείκεια προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Συγχωρήστε τους κάποια λάθη και μην τα εκμεταλλεύεστε για να ανεβάζετε τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τρόπους που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ευπαρουσίαστοι και προσιτοί στους άλλους. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του συντρόφου σας θα σας δώσουν καινούριες εκκινήσεις.

ΛΕΩΝ: Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα. Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε πηγές εισοδημάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης της επαγγελματικότητάς σας. Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε.

ΖΥΓΟΣ: Εντείνετε τις προσπάθειες για να καλυτερεύσετε την καθημερινότητά σας. Εγκαινιάστε μια σειρά εμπειριών σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απογοητευτείτε αν τελειώσει κάποιος καινούριος έρωτάς σας. Αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται. Αρχίστε να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας για πλήρη συναισθηματική κάλυψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λόγια συνεργατών σας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση πως δεν πρέπει να εμπιστευθείτε τη λογική σας. Προσέξτε τις αποφάσεις σας και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια επιπόλαια αντιμετώπιση μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν.


ΙΧΘΥΣ: Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον. Η επιπολαιότητά θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα.