Social Icons

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε από μόνοι σας κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη σχέση σας. Για να υπάρξει βελτίωση κάντε προσεκτικούς χειρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό είναι κάποια προβληματάκια στις συνεννοήσεις. Υποχωρεί το άγχος, η ανησυχία και τα προβλήματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο χρόνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της οποιασδήποτε ζημιάς υπήρξε τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο εξωτερικό περιστατικό να σας απογοητεύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας. Βρίσκεστε σε φάση να γνωρίζετε καλύτερα τις ανάγκες σας, οπότε τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους.

ΛΕΩΝ: Θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας και του στενού σας περιβάλλοντος. Οι εναλλαγές στο συναισθηματικό και επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε το χρόνο να σας υποδείξει την πορεία πλεύσης, σε ότι δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Μη βιαστείτε να διαλέξετε κάτι αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι σας είναι απαραίτητο.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη βαρυσήμαντες δηλώσεις που θα σας εκθέσουν. Η απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνετε σε όσους συναναστρέφεστε θα σας δημιουργήσει προβλήματα.
σας τομέα. Δε χρειάζονται βεβιασμένες επεκτατικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένας κακόβουλος συνεργάτης έχει σκοπό να γίνει η αιτία να ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο. Κάντε προσεκτικά βήματα στα σχέδια που έχετε υπόψη για τον επαγγελματικό σας χώρο και ακόμα προσεκτικότερα στον οικονομικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αγνοείται τις ανάγκες του συντρόφου σας για να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε να έρθετε στη πραγματικότητα απ’ το να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας ώστε να περάσετε καλά χωρίς τσακωμούς και εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα με τις παράλογες απαιτήσεις σας ενώ όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσετε να στηρίζετε το σύντροφό σας στα επαγγελματικά του σχέδια.


ΙΧΘΥΣ: Μερικά άστοχα πράγματα που έγιναν στη σχέση σας μπορούν να διορθωθούν. Αφήστε τη δημιουργική σας διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν.