Social Icons

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Κυριακή 24 έως 31/3/13


ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα σας βοηθήσει με μεγαλύτερη σαφήνεια να διακρίνετε τι ακριβώς αγαπάτε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε ή να το
διατηρήσετε. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε επίσημες και πιο ουσιαστικές αποφάσεις, έστω και αν θα αφορά τη συναισθηματική σας ζωή ή ένα γάμο. Το πλανητικό σκηνικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης, αφήνοντάς σας να αποτολμήσετε πιο μεγάλα βήματα, που θα βάλουν τις βάσεις για να δημιουργηθούν καλύτερες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξωτερικές δυνάμεις μπορεί να παίξουν ανατρεπτικό ρόλο, αλλά θα είναι αρκετά περιορισμένες, ώστε αν σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο για μια σχέση που δεν προχώρησε, να μπορέσετε να δοκιμάσετε ξανά ή να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας. Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική και ευνοϊκή σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας, αφού θα σας προσφέρει τέλεια επικοινωνία αλλά ευκαιρίες καινούριων γνωριμιών. Οργανωθείτε και θέστε σε εφαρμογή πολλά από τα νέα σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 27, προγραμματίστε ότι έχετε να κάνετε ώστε να μην υπάρχουν πίσω σας εκκρεμότητες που θα σας εμποδίσουν να συνεχίσετε τα σχέδιά σας. Αφιερώστε το χρόνο σας στην έρευνα των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων, για να μάθετε λεπτομέρειες που μελλοντικά θα σας είναι πολύτιμες. Μια χαρά θα τα καταφέρετε και δε θα υπάρχει κάτι σημαντικό να ανατρέψει τα σχέδιά σας ή να σας χαλάσει την ψυχολογία. Απεναντίας, όλα θα φαίνονται να δουλεύουν για εσάς και για την υλοποίηση των επιθυμιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι καλές προϋποθέσεις για πρόοδο που θα δημιουργηθούν  ακόμα και στις αντιξοότητες, θα κρατούν την ψυχολογία σας  σε τέλεια φόρμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να χάσετε κάποια κιλά, επιχειρήστε  το τώρα που θα σας είναι πιο  εύκολο, καθώς το έντονο στρες και  το άγχος που κουβαλούσατε, θα είναι  αισθητά μειωμένο. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας ξεκινώντας από τη βελτίωση της εμφάνισής σας και απολαύστε το μήνα συντροφιά με άτομα που συμπαθείτε και δε σας ψυχοπλακώνουν.

ΛΕΩΝ: Στις δυσκολίες που  θα εμφανιστούν τολμήστε να βρείτε μια άκρη στις σημαντικές συνομιλίες σας αλλά και στις πιο δύσκολες συνεργασίες σας. Λύστε διεξοδικά  θέματα που εκκρεμούν πάνω στη  σχέση σας, αλλά από την άλλη δε θα σας αφήσει ανικανοποίητους στο  θέμα του έρωτα. Ίσως να είναι κάπως  δύσκολο κάποια πρόσωπα να κερδίσουν  την εμπιστοσύνη και την καρδιά σας, όμως, οι πολλές γοητευτικές και  ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώσουν τις μέρες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να γίνετε ελκυστικότεροι και κερδίστε τα συναισθήματα του ατόμου που κινεί  το ενδιαφέρον σας. Αναζητήστε την καλή ζωή, μια που η διάθεσή σας  για φλερτ θα είναι αυξημένη. Δε θα λείψουν από τη ζωή σας οι αισθηματικές κατακτήσεις, αλλά δε θα πρέπει να προχωράτε με αργούς ρυθμούς  που θα κουράσουν τους άλλους, μια  που δεν έχουν όλοι την ίδια υπομονή με εσάς. Επειδή το πάθος  και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες  φαίνεται να κυριεύουν τις επιλογές σας, φροντίστε να μη φερθείτε εγωκεντρικά.

ΖΥΓΟΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 27, όσοι είστε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί, ήρεμοι και αναζητήστε την αρμονία στη σχέση σας. Εκφράστε στο σύντροφό σας τα συναισθήματά σας και ζήστε μαζί του ευχάριστες στιγμές, χωρίς να σας πιάνουν κτητικές τάσεις που στην πορεία θα σας οδηγήσουν σε εκνευρισμό και κόντρα μεταξύ σας. Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τις συγκυρίες που θα είναι ευνοϊκές για εσάς, θα φέρουν ευχάριστες προοπτικές στο συναισθηματικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσοι είστε αδέσμευτοι, αρπάξτε τις ευκαιρίες και  ξεκολλήστε από το παρελθόν. Τα φλερτ  και τα ερωτικά καλέσματα θα παίξουν  βασικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς  η παρουσία σας θα έλξει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι όπως εσείς πιστεύετε η σχέση σας, αλλά η δουλειά του. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που αρέσουν στο  περιβάλλον σας, αλλά δεν ικανοποιούν  εσάς. Αποφύγετε ζήλιες και ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας και προτιμήστε το διάλογο. Μην πάρετε άμεσα θέση σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά και μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις στον ερωτικό σας τομέα. Μια καινούρια επαγγελματική συνεργασία θα αναλώσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Μη φρενάρετε όσους σας δίνουν ευκαιρίες και σας ανοίγουν δρόμους για την εξέλιξη της καριέρας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε υπερβολικοί  σε έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε, για να μην έχετε αργότερα δυσκολίες. Προσαρμοστείτε στις εξελίξεις της  εποχής και μην είστε τόσο επιφυλακτικοί  στα αισθηματικά σας θέματα. Εάν  οι καταστάσεις δεν είναι ακριβώς  όπως θα θέλατε, μην πιέζετε να έρθουν στα μέτρα σας. Βρείτε χρόνο για  ξεκούραση, καθώς καινούριες ευθύνες  στον εργασιακό τομέα είναι πιθανόν  να σας κουράσουν. Σε άτομα που  σας επηρεάζουν αρνητικά και χαλάνε την ψυχολογία σας, βάλτε τους όρια πριν σας τσακίσουν τα νεύρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 27, βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που θα σας αποδώσουν στο μέλλον. Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Ασχοληθείτε με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας που δείχνουν ότι έχουν πραγματικά την ανάγκη σας. Για να απελευθερωθείτε και να λύσετε τα χέρια σας, αναθέστε στους συνεταίρους σας μερικές από τις εργασίες σας. Βάλτε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας, ώστε ο χώρος σας να γίνει πιο λειτουργικός.

ΙΧΘΥΣ: Με τη βοήθεια της  διαίσθησής σας, προλάβετε παρασκηνιακές  καταστάσεις στον επαγγελματικό  σας χώρο. Μην ασκήσετε κριτική  σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε  να κατανοήσετε τις απόψεις τους. Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε  τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας  σχέσεις πιο ουσιαστικές. Όσο  πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, τόσο το καλύτερο για εσάς. Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε  περισσότερο ευγενικοί και καθόλου  εριστικοί.