Social Icons

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Οι ενέργειες που θα κάνετε για να πλησιάσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν δε θα τα βρίσκουν σύμφωνους και επειδή θα αντιστέκονται, εσείς θα ξεσπάτε με θυμό.


ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευχάριστοι και ελκυστικοί για να κερδίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που θα επιλέξετε να έχετε για σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μειώστε την πίεση που ασκείτε στους γύρω σας, σκεπτόμενοι πως δε θα θέλατε να είστε στη δική τους θέση. Δώστε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ψάχνετε  συνέχεια αφορμές για να προσάψετε  κάτι αρνητικό στο σύντροφό σας. Αφού σας φροντίζει, σας εμπιστεύεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύποπτοι.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να βρείτε τις σωστές λύσεις σε θέματα οικογενειακά που σας απασχολούν. Ακροβατείτε  στα όρια της υπερβολής και  δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν ο σύντροφός  σας δεν είναι εκδηλωτικός  και τον απασχολούν άλλα δεν είναι  η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε  ερωτικά. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός, θα καταφέρετε να τον κουράσετε.

ΖΥΓΟΣ: Διώξτε αρνητικές σκέψεις  και αν σας απασχολεί κάτι μοιραστείτε  το. Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί  στην επιλογή των φίλων σας, για  να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κρίνετε  με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση  των άλλων γύρω σας. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά  κοινά σημεία στη σχέση σας  με ένα γνωστό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ματαιώστε ταξίδια  που θα σας αλλάξουν πολλές από  τις καθιερωμένες σας συνήθειες. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ρίξτε το βάρος  των δραστηριοτήτων σας εκεί που  πρέπει, για να βρείτε λύσεις. Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τον  οικονομικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με το να επιμένετε  στις απόψεις σας, θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις  των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά.

ΙΧΘΥΣ: Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν το σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, για να μη τα βλέπετε όλα μαύρα.