Social Icons

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Κυριακή 17 έως 23/3/13


ΚΡΙΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 21, αν η σχέση σας έχει σωστό υπόβαθρο, δεν αποκλείεται να καταλήξετε και σε γάμο, αν όμως η σχέση σας είναι
σαθρή, δώστε τώρα ένα τέλος, για να ανοίξετε το δρόμο σας για την απόλυτη ευτυχία που σας έρχεται. Έτσι κι αλλιώς δε θα μείνετε για πολύ μόνοι σας, αλλά και να μην ήταν έτσι, σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε με άτομα που έχουν δείξει και στο παρελθόν τους ότι δεν άξια εμπιστοσύνης.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφού δε θα μείνετε ανικανοποίητοι στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας από κάτι που θα ακούσετε και δε θα σας αρέσει να σας βγάλει εκτός εαυτού. Θα είναι άδικο για εσάς να πέσετε σε παγίδες ή διλήμματα που δεν ευσταθούν, μόνο και μόνο επειδή δε θα σκέφτεστε καθαρά. Κάντε τις απαιτούμενες ενέργειες και κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στους επιθυμητούς στόχους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή έχετε ακόμα πολλά να δώσετε μην απελπιστείτε με την πρώτη αναποδιά που θα σας συμβεί. Επικεντρώστε τις σκέψεις σας σε θέματα που θέλετε να διευθετήσετε και όλα θα πάνε καλά. Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την αξία και την προσφορά σας. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να μη σας φανού και τα εύκολα δύσκολα. Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να αποφύγετε  τυχόν αδιέξοδα, να έχετε έτοιμες  εναλλακτικές λύσεις για τα επαγγελματικά  σας θέματα. Να παρακολουθείτε τις  εξελίξεις και να φροντίζετε να ενημερώνεστε, ώστε να δράσετε την κατάλληλη  στιγμή. Από τα τόσα αποθέματα ενεργητικότητας  που έχετε, διοχετεύσετε ένα μέρος  στον εργασιακό σας χώρο. Εάν η  θετική σας ενέργεια πέφτει, κάντε  μια βόλτα για να γεμίσετε και  πάλι τις μπαταρίες σας. Μπορεί οι ραγδαίες εξελίξεις να σας κουράσουν, αλλά θα είναι για δικό σας καλό και μόνο.

ΛΕΩΝ: Με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 21, κατασταλάξτε σε αξίες που μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερες λύσεις. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν και προσωπικά και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μη ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε και δεν ξέρετε το πώς. Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξετε τα φτερά σας στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε αγορές που δε σας είναι απαραίτητες  και θα σας βγάλουν από τον  προϋπολογισμό σας. Για να μην  προκαλέσετε την τύχη σας και  λειτουργήσει σε βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι. Με προσοχή και  μεθοδικές κινήσεις, οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα προχωρήσουν  θετικά. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που  θα σας δώσουν μεγαλύτερη ισχύ στον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι  περιττό να ανησυχείτε για υποθέσεις  που δεν μπορείτε να ελέγξετε με κανέναν τρόπο.

ΖΥΓΟΣ: Όταν θέλετε να αποφύγετε  να δημιουργηθούν διαφωνίες, μη βιαστείτε  να αντιδράσετε σε προκλητικές κουβέντες. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας προσώπων και  να αντισταθείτε σθεναρά σε αυτές. Αξιοποιήστε  σωστά τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορούν να σας αποδώσουν  πολλά. Φροντίστε να διατηρείτε την  ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα  αυτό θα εκτιμηθεί από τους άλλους. Μην αφήσετε την ανασφάλεια σας να σας κατατροπώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στους Ιχθύς από τις 17, αν επιθυμείτε πραγματικά να αντέξετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας. Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και είναι αδίστακτα. Τακτοποιήστε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες, για να έχετε και άμεσες λύσεις. Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε αισθηματικό σας πρόβλημα θα είναι καταλυτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο κύκλος του παρελθόντος  κλείνει οριστικά και συνειδητά  ή ασυνείδητα, θα πρέπει να ψάξετε για  βαθύτερες έννοιες της ζωής και  να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό  σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους. Μεγάλη άνοδο  στην κοινωνική σας ζωή, θα είναι  το δώρο της μέρας για τους περισσότερους  από εσάς. Οι καινούριες γνωριμίες  που θα κάνετε, αλλά και αυτές  που ήδη έχετε θα αναπτυχθούν  και θα αποδώσουν καρπούς που  θα είναι για το δικό σας συμφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε ανταπόκριση  στα καλέσματα και στις προσκλήσεις  που θα σας κάνουν φίλοι, γνωστοί  ή αγαπημένα σας πρόσωπα, για  να μη χάσετε καμία ευκαιρία. Θα έχετε  την απαιτούμενη ενέργεια και  δυναμισμό, για να προχωρήσετε με σίγουρα και θετικά βήματα. Κινηθείτε  με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία τα όποια εμπόδια και  δυσκολίες βρεθούν στο δρόμο  σας και για να ανακάμψετε οικονομικά. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε εντάσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη με τους συνεργάτες σας ή με άτομα κύρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σχέση και να δώσετε και πάλι την πρώτη θέση στο ρομαντισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς. Ενισχύεται η  τάση σας για καινούριες γνωριμίες  και θα την πολλαπλασιάζει. Οι καθημερινές  σας υποθέσεις θα προωθούνται, ενώ  οι προσφορές που θα προκύψουν  θα είναι αρκετές.

ΙΧΘΥΣ: Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 17, προβείτε στις απαραίτητες συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, όμως, μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί αυτό θα σας βλάψει. Θα έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, για να μην ανακόψετε την ανοδική σας πορεία. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, καθώς θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδιά σας.