Social Icons

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν.


ΤΑΥΡΟΣ: Θα να νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλει από κάθε δύσκολη κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές, για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και δεδομένα επιφανειακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναπτύξτε την  κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η μέρα προσφέρεται για  νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν  είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στον προσωπικό.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε, θα σας  βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις  του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια, για να πείσετε  το σύντροφό σας ότι τον νοιάζεστε  και τον αγαπάτε και θα πρέπει να είναι με πράξεις και όχι  με λόγια.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη διανοητική ικανότητα που έχετε, για να καταλάβει πως δεν είστε  τόσο άστατοι. Ικανοποιήστε την ακόρεστη δίψα σας για επικοινωνία, αναπτύσσοντας  παράλληλα και την κοινωνικότητά  σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε συζητήσεις με το σύντροφό σας, αλλά αν δε βρεθεί η  κατάλληλη στιγμή μην αισθανθείτε  σα το ψάρι έξω από το νερό, γιατί  αν επιχειρήσετε να καταλήξετε με το έτσι θέλω σε ασφαλή δεδομένα, θα χαλάσετε την  καλή διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετά πρόσωπα  τη σχέση που σας ταιριάζει, όχι  μόνο εμφανισιακά αλλά και πνευματικά που είναι και αυτό που σας ενδιαφέρει πρωτίστως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τα πολλά  λόγια για αργότερα και ασχοληθείτε  με πιο ουσιώδη πράγματα, που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πέσετε στην παγίδα να τριγυρνάτε δεξιά και αριστερά, αφού ο αναπάντεχος έρωτας σας  ανήκει και αν δε σας ήρθε το καλοκαίρι  που πέρασε, τώρα χτυπάει την πόρτα  σας.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε μια εποικοδομητική κουβέντα που θα σας βγάλει από  το αδιέξοδο, γιατί ο διάλογος πάντα  δίνει λύσεις. Η επικοινωνία θα αποδειχθεί πολύτιμη.