Social Icons

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Κυριακή 10 έως 16/3/13


ΚΡΙΟΣ: Μη χαρίζετε στους άλλους ότι σας ανήκει και για το οποίο έχετε κουραστεί να αποκτήσετε. Οι κοινωνικές συναναστροφές, θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες σε όλους τους
τομείς της ζωής σας. Ισορροπήστε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, κάνοντας διπλωματικές κινήσεις. Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας, για να βρείτε χρόνο να τακτοποιήσετε όλες τις δουλειές σας. Μην απαιτήσετε χρήματα από τρίτους που δεν είναι έτσι κι αλλιώς σε θέση να σας βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 11, για να νιώσετε πιο όμορφα και χαρούμενα, ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου που ζείτε. Για να σας φανούν όλα ευκολότερα, ζητήστε βοήθεια από άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν. Ότι καλύτερο για εσάς είναι η παρέα που μπορεί να σας χαλαρώνει και να σας ξεκουράζει. Οι ιδέες που θα έχετε θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη την πνιγηρή καθημερινότητα και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί μια επαγγελματική αλλαγή να σας αγχώσει, αλλά αργότερα θα σας δικαιώσει. Προσδιορίστε και οριοθετήστε σε μια επαγγελματική συζήτηση τις δικές σας θέσεις. Για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, φροντίστε πρώτα να έχετε κλείσει το προηγούμενο. Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε για τον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας καταναλώσουν τον περισσότερο από το χρόνο σας, αλλά θα αξίζει πραγματικά, αφού δε θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ενισχυθεί η  δημιουργικότητά σας και οι συνεργάτες σας θα αρχίσουν να βλέπουν με διαφορετικό  μάτι τα σχέδια που είχατε προτείνει  και είχαν αφήσει στην άκρη. Κάντε  ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, τόσο για να ευχαριστήσετε  τους φίλους και τα αγαπημένα σας  πρόσωπα που επιζητούν τη συντροφιά  σας, όσο και για εσάς τους ίδιους, αφού η απομάκρυνση από τα καθήκοντά  σας, έστω και αν είναι προσωρινά, θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ: Θα αυξηθεί η γοητεία  και ο ερωτισμός σας, κάτι που  θα ενισχύσει τον συναισθηματικό σας τομέα και θα σας προσφέρει  όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, να προγραμματίσετε το κοινό σας  μέλλον και να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα πραγματικά σας συναισθήματα. Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το πλανητικό σκηνικό θα δρα υπέρ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 11, οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας θα βρίσκουν το στόχο τους και στο πλευρό σας θα τάζονται οι δικοί σας άνθρωποι έτοιμοι να σας στηρίξουν. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε αυτά που βρίσκονται πίσω από προσχήματα ή μισές αλήθειες, σε οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις. Μπορεί να νιώθετε φόβο για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω, όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναγκαίο να δείτε αν υπάρχει κάτι που κρύβεται από πίσω, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε ποιοι είναι εχθροί και ποιοι φίλοι σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξει άνοδος και στο συναισθηματικό σας τομέα, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές  με το σύντροφό σας όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι. Ίσως σας επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας μέσα στη σχέση και  να ξέρετε τι να περιμένετε από αυτήν. Προσδιορίστε αυτά που επιθυμείτε διακαώς, για να μην αλλάζει η συμπεριφορά  σας από τη μια στιγμή στην άλλη και ειδικά σε άτομα που δε σας  φταίνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί οι ρυθμοί σας  να είναι έντονοι, αλλά επειδή τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η υγεία σας  θα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εξάλλου, με αυξημένη τη γοητεία και  τον ερωτισμό σας, πως θα μπορούσατε να μην είστε καλά. Λίγη προσοχή  πρέπει να δείξετε, καθώς το άγχος  και το στρες του επαγγελματικού φόρτου, τείνουν να σας κουράσουν, όμως, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος  να ανησυχήσετε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, για να γεμίσετε τις μπαταρίες  σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για να κατακτήσετε  τους στόχους σας. Η ισχυρή σας  θέληση, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σας, που θα μπορέσουν να πείσουν  ακόμα και τους πιο δύσκολους  συνεργάτες σας. Κινηθείτε με αργά και  σταθερά βήματα, χωρίς να «ξεπετάξετε» τις εργασίες σας που θα είναι  πολλές, μόνο και μόνο για να δείξετε  ότι είστε παραγωγικοί, γιατί  αυτό θα είναι αρνητικό για την  ποιότητά τους και κατ’ επέκταση στον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση χωρίς ουσιαστικό λόγο και δε θα λείψουν οι γκρίνιες και τα παράπονα από την πλευρά του συντρόφου σας. Ακούστε τον χωρίς να δώσετε συνέχεια ή να χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα προκαλέσετε ρήξη στη σχέση σας. Η διπλωματία σας συνεργάζεται με την καλή σας τύχη, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε συναισθήματα που θα δηλητηριάσουν την ψυχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε λογική στο  συναίσθημα και συναίσθημα στη λογική. Η μέρα θα σας προσφέρει ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε  σε αλλαγές και ανακατατάξεις. Ψάξτε  όποιο ζήτημα σας απασχολεί και  η έμπνευση της στιγμής θα σας  βοηθήσει πολύ και θα σταθεί χορηγός  στις προσπάθειες σας. Δεν αποκλείεται  μια γνωριμία που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο, να εξελιχθεί  σε κάτι καλύτερο.

ΙΧΘΥΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 11, θα ευνοηθούν συναισθηματικά παιχνίδια και φλερτ και δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να χτυπήσει τους αδέσμευτους του ζωδίου και να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Βγείτε έξω και κάντε καινούριες γνωριμίες, γιατί ίσως μέσα σε αυτές να βρίσκεται το άτομο που περιμένατε χρόνια. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ακόμα πιο άνετοι δίπλα στο σύντροφό σας, έχοντας την αμέριστη και ολοκληρωτική συμπαράστασή του.