Social Icons

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μόνο μέσα από τη σχέση σας θα καταλάβετε την αξία της συντροφικότητας. Προσεγγίστε το ταίρι σας με αγάπη και μη φοβηθείτε να κοντραριστείτε σε θέματα που δε συμφωνείτε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας. Περνώντας με σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας, θα έχετε οικονομικά οφέλη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με ουσιαστικές συζητήσεις. Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πραγματικότητα ότι και να κάνετε δεν αλλάζει, γι’ αυτό πρέπει να την παραδεχθείτε. Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας για να αλλάξετε διακόσμηση.
 
ΛΕΩΝ: Μια κοινωνική πρόκλησης θα σας βοηθήσει να δείτε τις καινούριες προδιαγραφές που δημιουργούνται. Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε αν δε σταματήσετε να εξαντλείται τα περιθώρια.
 
ΖΥΓΟΣ: Ένας καλός τρόπος να βρείτε τις ισορροπίες σας είναι να αποφύγετε παρασκηνιακές καταστάσεις και αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν ευχάριστες ακόμα περισσότερες εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα. Απρόσμενα έσοδα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα πραγματοποιώντας πολλά από τα όνειρά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκεντρωθείτε και με προσοχή εκθέστε τις θέσεις και τις απόψεις σας, ώστε να μη χάσετε πραγματικές συμπάθειες ή βοήθεια από κάποια άτομα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να προκληθεί κάποιος ανταγωνισμός με τους άλλους, γι’ αυτό φανείτε ψύχραιμοι, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει, αφού θα υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές, ακόμα και στα πιο δύσκολα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες, προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε δυναμικά για να κατακτήσετε τους στόχους σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας, θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον.