Social Icons

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ 2021

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάιος... 

Στις 2 ο Ερμής στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, οι συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι άφθονες και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας κάνει πιο τρυφερούς και στοργικούς απέναντι σε αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος.
 
Στις 3 ο Ερμής στον Ταύρο σε τετράγωνο με το Δία στον Υδροχόο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να αναπτύξετε σε συνεργάτες τα σχέδιά σας αφού θα ζητήσουν από εσάς δεσμεύσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε. Ο Ήλιος στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, είναι ακατάλληλη όψη για επαφές με συνεργάτες ή ανωτέρους. Μην προβείτε σε νέα ξεκινήματα ή αγοροπωλησίες. 
 
Στις 4 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, που θεωρείται σπίτι του και βρίσκεται σε κυριαρχία, βοηθώντας σας να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε καλύτερα. Θα ξεπερνάτε πιο εύκολα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω, ενώ η ευστροφία και η ταχύτητα θα έχουν την πρώτη θέση σε ότι διαλέξετε να κάνετε. Ίσως κάποιοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εσείς πρέπει να αποκλίνετε της πορείας σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).
 
Στις 6 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα.
 
Στις 8 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τετράγωνο με το Δία στον Υδροχόο, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
Στις 9 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, φέρνοντας ανατροπές σε ότι σχετίζεται με το συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).
 
Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, εστιάστε στους στόχους σας και κάντε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Ότι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα θα αντέξει στο χρόνο, παρόλο που θα έχετε αρκετές αμφιβολίες λόγω των ανάδρομων πλανητών (Ερμή, Κρόνο, Πλούτωνα). Σε προσωπικό επίπεδο θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές η απομάκρυνση λόγω συμπεριφορών. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).
 
Στις 12 ο Άρης στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που θα σας ωφελήσουν αρκεί να τις εκμεταλλευθείτε σωστά. Ο Ερμής στους Διδύμους σε τρίγωνο στον Κρόνο στον Υδροχόο, απαιτεί υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους. Η όψη είναι αρκετά καλή για να πάρετε αποφάσεις, αρκεί να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες.
 
Στις 13 ο Δίας περνάει στους Ιχθείς και είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί, γι’ αυτό φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση του με τον καλύτερο τρόπο. Θα υπάρχουν θετικές προοπτικές στον οικονομικό τομέα, οπότε αν θέλετε να κάνετε αποταμίευση τώρα μπορείτε να το πράξετε. Η δημιουργικότητα θα είναι αυξημένη, όπως και οι καλλιτεχνικές σας τάσεις. Δείξτε ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων, κοιτάζοντας σε βάθος τις καταστάσεις και όχι επιφανειακά. Ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. σας προετοιμάζει να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, μάθετε να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε.
 
Στις 17 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα καλή για συνεργασίες ή για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες.
 
Στις 20 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα.
 
Στις 21 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με το Δία στους Ιχθείς, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
Στις 23 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, θα σας μπερδέψει και θα ρίξει την ψυχολογία σας με συνέπεια να θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας. Δε θα είστε σε θέση να κρίνετε αντικειμενικά ότι θα συμβαίνει γύρω σας και αυτό θα προκαλέσει αναστάτωση ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε να έρθετε σε προστριβή με συνεργάτες ή να βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις.
 
Στις 26 Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις, όμως, αξίζει να το προσπαθήσετε για να μην προκληθούν ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικούς συνεργάτες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας.  Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 27 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.
 
Στις 29 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους και η επικοινωνία σας θα αρχίσει να προσκρούει σε εμπόδια. Ο μπερδεμένος συναισθηματικός σας κόσμος δε θα σας βοηθήσει να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα. Είναι σκόπιμο όσο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα να χαμηλώσετε ταχύτητα, για να μπορούν να συντονιστούν και όσοι συναναστρέφεστε μαζί σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).
 
Στις 31 ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κάνει τη μέρα ιδανική για να κλείσετε υποθέσεις που δε χρειάζεται να ασχολείστε πια μαζί τους, αλλά και για να ανοίξετε πανιά για νέα σχέδια με οδηγό τη διαίσθησή σας.