Social Icons

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είστε υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων, αλλά ενδέχεται κάποιες φορές να παρεκτραπείτε αν νιώσετε ότι απειλούνται επικίνδυνα κάποια από τα συμφέροντά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Απομυθοποιήστε άτομα κύρους που ήταν η αιτία που βρισκόσασταν στα μετόπισθεν. Αξιοποιήστε σωστά κάθε απόφασή σας, ορθώστε το ανάστημά σας και μην κάνετε πίσω.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η οριοθέτηση των αναγκών σας θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας τροφοδοτήσει με ψυχική ενέργεια. Ξεπεράστε πιθανές συγκρούσεις και διενέξεις με τους γύρω σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες αυτό το μήνα, προκειμένου να αναθεωρήσετε κάποιες από τις στάσεις σας και να ακολουθήσετε πιο ήπιες τακτικές στις συνδιαλλαγές σας.
 
ΛΕΩΝ: Η αυτοσυγκράτηση μπορεί να μην είναι στις συνειδητές προθέσεις σας, όμως επιβάλετε να την ενεργοποιήσετε για να αποσπάσετε θετικές κριτικές γύρω σας και να κλέψετε την παράσταση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δείτε τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά και λιγότερα εγωιστικά, οι απαντήσεις που θα σας δώσουν θα είναι ικανοποιητικές, γι’ αυτό μην περιστρέφεστε γύρω από τον εαυτό σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι πειρασμοί γύρω σας μπορεί να είναι δελεαστικοί αλλά είναι και ταυτόχρονα επικίνδυνοι. Αποφύγετε να ενδώσετε σε οτιδήποτε είδους παρανομίες, όσες δυσκολίες και αν συναντήσετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως το μέλλον να είναι αβέβαιο, αλλά εσείς το κάνετε ακόμα περισσότερο με το να κόβετε τις γέφυρες γύρω σας και ξεχνώντας όσους σας στήριξαν. Κάντε ελιγμούς εκεί που χρειάζονται.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βάλετε στο περιθώριο καταστάσεις που θα τις ξαναβρείτε μπροστά σας. Αναβάλλοντας να δώσετε λύσεις, θα κωλυσιεργείτε και θα αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το αποτέλεσμα στο στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτό σας να καταφέρετε κάποιες συμφωνίες με τους δικούς σας όρους θα είναι το επιθυμητό, γι’ αυτό μη φανείτε τόσο αδιάλλακτοι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε πολλά να βάλετε κάτω από τον έλεγχό σας αυτό το μήνα. Μην μπλοκάρετε όταν πρέπει να δράσετε άμεσα. Ενεργοποιηθείτε και μη βάζετε φρένο στις επιθυμίες σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε ασφαλείς και ήρεμοι, θα δείτε τα πράγματα να παίρνουν το δρόμο τους. Οι αντιστάσεις στις εύκολες λύσεις θα σας ανταμείψουν με καλύτερες επιλογές.