Social Icons

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση επαγγελματικού επιπέδου, για να μην κατηγορηθείτε. Για να μη βρεθείτε πολύ σύντομα σε αδιέξοδο, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε μόνο αυτό που σας αρέσει πραγματικά και όχι αυτό που αρέσει στο περιβάλλον σας. Φροντίστε να απομονωθείτε προσωρινά, για να αποδώσετε σε υποθέσεις που απαιτούν πνευματική διαύγεια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με έξυπνες κινήσεις, να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο. Μη σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας, ασχολούμενοι με ασήμαντους ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε θάρρος για να πετύχετε αυτά που θέλετε και μην πείθεστε εύκολα από τους άλλους. Μην εμπλακείτε σε ανοιχτή διαμάχη με άτομα που δρουν πάντα παρασκηνιακά.

ΛΕΩΝ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε και μη φορτώνετε το μυαλό σας με άλλες ευθύνες. Ο εγωισμός και η ζήλια, δε σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις δυνατότητές σας και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά. Μην προσπαθήσετε να πείσετε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας, γιατί θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Πείτε αυτά που σας ενοχλούν και σας πιέζουν και μην κρατάτε το θυμό μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η προσαρμογή στις διαφορετικές νοοτροπίες και τα πιστεύω ατόμων που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη επικοινωνία και ένα κλίμα σύμπνοιας για όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να προβληθεί σωστά η εσωτερική σας ομορφιά, θα πρέπει να την προβάλλετε με σωστή επικοινωνία, ώστε να έχετε το πράσινο φως για κατακτήσεις που πάντα επιθυμούσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ικανότητά σας να μπορείτε να δημιουργείτε φιλίες θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντικά άτομα και όσοι βρίσκονται κοντά σας θα αισθάνονται όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην μπαίνετε στη διαδικασία να παίξετε το παιχνίδι κάποιων ατόμων που μπορεί να σας ισοπεδώσουν. Προφυλάξτε το σύντροφό σας από τις κακόβουλες κριτικές άσπονδων φίλων σας.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Οι ανακατατάξεις που θέλετε να κάνετε, θα σας προβληματίσουν έντονα τη σημερινή ημέρα.