Social Icons

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Τα υπαρξιακά σας προβλήματα και διλήμματα για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει, θα γίνουν πολύ απλά μέσα από μια όμορφη επικοινωνία που θα έχετε με το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί θα τακτοποιήσει τις σκέψεις σας. Σε γενικές γραμμές θα σας δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν εχέγγυα για το μέλλον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε νέες προτεραιότητες στις αξίες που θέτετε και πάρτε μια νέα θέση στα πράγματα. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις σύμπνοιας στις σχέσεις σας και προχωρήστε στις απαραίτητες ρυθμίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ευφορίας και αναγέννησης. Κατανοήστε το υπόβαθρο των δεσμεύσεων για να κατανοήσετε περισσότερο τα «θέλω» σας.

ΛΕΩΝ: Δε θα μειωθεί ούτε στο ελάχιστο τη μαχητικότητά σας και αν βάλετε πραγματικά στόχο να πετύχετε κάποια πράγματα, θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε έμφαση στις εσωτερικές σας αναζητήσεις χωρίς να τις προσπερνάτε επιφανειακά, όταν νιώθετε πως δεν αντέχετε να δείτε τον πραγματικό σας εαυτό.

ΖΥΓΟΣ: Η συνεχής κόντρα με τα πρόσωπα που σχετίζεστε δεν πρόκειται να σας βοηθήσει σε τίποτα. Εάν θέλετε να καταλάβουν οι άλλοι τα αισθήματά σας, πάψτε τα παιχνίδια εξουσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο η αλληλοκατανόηση θα επιφέρει την αλληλοεκτίμηση και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο εποικοδομητικές. Μη τα θέλετε όλα δικά σας, γιατί όπως εσείς έχετε όρια έτσι έχουν και οι άλλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα. Φροντίστε να περνάτε καλά και να διατηρήσετε μια αυτοπειθαρχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αναζωογονηθείτε προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή να πραγματοποιήσετε κάποια ταξιδάκια που θα σας βγάλουν από την καθημερινή στασιμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεχάστε καταχρήσεις και υπερβολές που τους προηγούμενους μήνες σας έδειξαν τα αποτελέσματά τους και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα.

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα επενδύσετε το χρόνο σας, πριν αυξηθούν σημαντικά οι ανάγκες σας.