Social Icons

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020


ΚΡΙΟΣ: Στις 10 με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, είναι αδιανόητο να απολογείστε στους άλλους για τα δικά τους λάθη, προκειμένου να νιώσουν εκείνοι καλά. Όσο και αν τα περνάτε όλα μέσα από το χιούμορ για να ελαφρύνετε τις καταστάσεις όταν αυτές δυσκολεύουν, σχεδόν πάντα έχετε τη σωστή λύση για το κάθε πρόβλημα. Αρέσει ή όχι στους άλλους, έχετε τη δυναμικότητα που χρειάζεται για να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και όσοι δεν το δεχθούν, πολύ απλά, δεν κάνουν για εσάς.


ΤΑΥΡΟΣ: Ανακαλύψτε τον αληθινό σας εαυτό όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Κάντε μια βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τι σας ταιριάζει, τι σας είναι απαραίτητο και τι σας προσφέρει πραγματική ανανέωση. Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα ρίχνετε στους άλλους. Στις 29 με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, θα τα καταφέρετε περίφημα. Εξάλλου, η ομορφιά και η εμφάνισή σας στηρίζονται στην γοητεία που ασκείτε μέσα από την επικοινωνία και το παιχνίδι των εντυπώσεων που ποτέ δε βγαίνετε χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν ήσασταν ποτέ κτητικοί η ζηλιάρηδες και αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε άνετα τα συναισθήματά σας, προβάλλοντας τη γοητεία και τη λάμψη σας. Υπάρχουν άφθονα περιθώρια αναδόμησης της σχέσης σας, μια που το κέφι σας δε θα πέσει και το άγχος σας θα είναι περιορισμένο. Παραμείνετε ήρεμοι και γλυκοί, αποβάλλοντας σκέψεις και ενέργειες που στροβιλίζονται στο μυαλό σας και σας εγκλωβίζουν στη συναισθηματική σας περιχαράκωση. Μπορεί να ψάχνετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα σε ότι δεν είστε ευχαριστημένοι, αλλά έχετε τα περιθώρια να διαισθανθείτε τι είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να σας γεμίσει, χωρίς να γκρεμίσετε ότι έχετε αυτή τη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι κατακτήσεις που θα έχετε σε γενικό επίπεδο θα προσθέσουν πόντους στην αυτοπεποίθησή σας. Η ζωντάνια αλλά και η τρυφερότητα που διαθέτετε μπορεί να φέρει τους άλλους στα νερά σας και να κάνετε τη σχέση σας όπως σας αρέσει. Οι γνωριμίες σας προβλέπονται ενδιαφέρουσες καθώς η καλή σας ψυχολογική διάθεση θα σας ωθεί να δείχνετε τον καλύτερο και ελκυστικότερο εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να πάρετε τις σχετικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση με το σύντροφό σας. Εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εκρηκτικές αντιδράσεις και άσκοπες υποχωρήσεις το μόνο που θα πετύχουν είναι σας κουράσουν.

ΛΕΩΝ: Στις 6 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, οπότε χαρείτε την καινούρια σας σταθερή σχέση που δε θα στερεί τίποτα από την ανεξαρτησία σας. Ωστόσο αυτό το μήνα παρόλο που θα έχει τις δυσκολίες του, θα σας ανοιχθούν νέοι δρόμοι που κάποιους από αυτούς θα πρέπει να τους απορρίψετε και κάποιους άλλους να τολμήσετε να τους ακολουθήσετε, ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ο απολογισμός σας θα πρέπει να είναι η αφετηρία για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες σας. Μην επιτρέψετε στη βιασύνη να καθορίσει εκείνη τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο μήνας θα είναι αρκετά απατηλός και ενδέχεται να απογοητευτείτε από πρόσωπα που δεν το περιμένατε. Όμως, θα το ξεπεράσετε χωρίς απώλειες και θα δώσει νέο αέρα στη συναισθηματική σας ζωή. Συγκεντρωθείτε στα σχέδιά σας, γιατί η παρόρμηση να κάνετε πολλά συγχρόνως θα δώσει αρνητικά αποτελέσματα. Στις 17 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, προσέξτε την εγωιστική συμπεριφορά απέναντι στα οικογενειακά σας άτομα, καθώς η δημιουργία εντάσεων ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κληρονομικά θέματα και να αρνηθούν να σας υποστηρίξουν. Γεμίστε δυναμισμό για να ρυθμίσετε οριστικά εκκρεμότητες που συνεχώς αναβάλετε να διευθετήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Στις 6 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, αφουγκραστείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σκεφτείτε τις ανάγκες τους προτού σας τις παραθέσουν οι ίδιοι. Υπάρχει τρόπος να ανακαλύψετε τις ελλείψεις που έχετε και να ζητήσετε περισσότερη συναισθηματική κάλυψη, απ’ όση είναι δυνατό να σας δοθεί. Μιλήστε ξεκάθαρα χωρίς αμφιταλαντεύσεις και υπερβολές, ζητώντας και από τους άλλους να πράξουν το ίδιο με εσάς. Μερικές ανακατατάξεις και συγχωνεύσεις θα είναι απαραίτητες για την πρόοδό σας. Στα οικονομικά σας σχέδια δε θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά δε θα ανήκετε και στους παραπονεμένους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριές κουβέντες με τους συνεργάτες σας, εάν θέλετε να φτιάξετε το κλίμα που είναι κάπως περίεργο και για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας. Σας φαίνεται ακατόρθωτο να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις αντιθέσεις που παρουσιάζονται στη σχέση σας καθώς η αναποφασιστικότητα και η σύγχυση είναι οι συνηθισμένες σας αντιδράσεις στις δύσκολες στιγμές. Στις 28 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και επιβάλετε να αποφύγετε αυτή τη φορά να ακολουθήσετε τα γνωστά για εσάς μονοπάτια αυτοάμυνας που όχι μόνο σας καθηλώνουν, αλλά σας δημιουργούν και περισσότερα αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι παλιές σχέσεις φαίνεται να σας έχουν κουράσει επειδή κάποιοι εξαρτήθηκαν από πάνω σας και σας εκνεύρισαν. Ψάχνετε, λοιπόν, μέσα από τη σύναψη νέων φιλικών, κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων να βρείτε και πάλι την αρμονία και την ομορφιά στη ζωή σας. Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που με μεγάλη ευκολία κάνουν καινούριες γνωριμίες και σε αυτή σας την προσπάθεια θα σας βοηθήσει αρκετά το πλανητικό σκηνικό. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι καλύτερο για σοβαρές συζητήσεις. Ακόμα και αν θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια να τα βρείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 13 με το Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, ήρθε η στιγμή να αντιληφθείτε ότι υποφέρετε πολύ για το λίγο που σας λείπει και χαίρεστε ελάχιστα για το πολύ που έχετε. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε λίγο διαφορετικά, γιατί με αυτή την τακτική χάνετε πολλές όμορφες στιγμές και δε φαντάζεστε πόσο αδικείτε τον εαυτό σας, αφού φρενάρετε το μέλλον σας από μόνοι σας. Εκδηλώστε στο σύντροφό σας την αγάπη σας, και πρώτοι εσείς αποδεχθείτε τον εαυτό σας χωρίς αναστολές και αμφιβολίες για να γίνετε αποδεκτοί από το έτερόν σας ήμισυ χωρίς καμία προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίζετε πάντα να φεύγετε πρώτοι καθώς τρέμετε στην ιδέα μην αιφνιδιαστείτε. Ανοίξτε την καρδιά σας για να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας συγκλονίσει και είναι εδώ και καιρό στην αναμονή, περιμένοντας ένα «μήνυμα» από εσάς. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι πάνω από κάθε προσδοκία σας και θα βρεθείτε ένα βήμα πριν την υπέρτατη ευτυχία. Η συμπεριφορά των άλλων και τα προβλήματα της καθημερινότητας συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό. Αποφύγετε όσο μπορείτε συζητήσεις και διαφωνίες που θα δημιουργήσουν ρήξεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να μαλώσετε ή ότι θα τα ξαναβρείτε αργότερα.

ΙΧΘΥΣ: Στις 2 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, επιβάλλετε να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνουν λάθη που θα ανατρέψουν την πορεία σας. Ασχοληθείτε με αγάπη και σεβασμό στα επαγγελματικά σας θέματα ώστε να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε, γιατί μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες κερδίζονται, δε χαρίζονται. Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει και να μην επιμένετε σε πράγματα που γνωρίζετε καλά ότι κάνετε λάθος. Ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στη ζωή σας και είναι σημαντικό να αρχίσει με αισιοδοξία. Υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα είναι η μαγική συνταγή για να αντιληφθείτε σωστά αυτά που θα έχουν αξία στη ζωή σας.