Social Icons

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Για να καταλάβουν οι άλλοι τις ευαισθησίες σας, θα πρέπει να μη φυλακίζετε τα συναισθήματά σας. Μη σας φοβίζουν οι αλλαγές και κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί είναι για το συμφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μία ερωτική σχέση μόνο και μόνο για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Διαφωνίες που έχετε σε επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα, θα λυθούν μόνο δια της διπλωματικής οδού.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε. Μην αφήσετε δυσάρεστες σκέψεις που σας έρχονται από το πουθενά, να σας προβληματίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν η διαίσθησή σας, σας προειδοποιεί να κρύψετε τα συναισθήματά σας, κάντε το. Η ημέρα είναι καλή για αισθηματικές υποθέσεις, χωρίς υποχωρήσεις από την πλευρά σας.

ΛΕΩΝ: Δε θα σας λείψουν οι δυνατότητες να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε και φερθείτε απερίσκεπτα ή κινηθείτε αντιδραστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, γιατί οι δυνάμεις σας θα είναι περιορισμένες και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι στις εντάσεις που θα υπάρχουν, αλλά και στη σωματική κόπωση.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε επιπόλαιες επιλογές για να μη χάσετε τη σημαντική εύνοια που θα δεχτείτε  στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας που θα τον εμψυχώσει και θα τον ανανεώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η φυσική σας κατάσταση απαιτεί περισσότερη προσοχή, καθώς θα υπάρχουν πολλές εναλλαγές, ενώ τα απρόοπτα και τα αιφνίδια θα γίνονται αφορμή για περιπέτειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας για να βελτιώσετε την εικόνα σας. Ο τρόπος σκέψης και η οργάνωση χρόνου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο πόσο καλά θα νιώθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επεξεργαστείτε τις απόψεις των άλλων πριν μιλήσετε και επωφεληθείτε από μία νέα γνωριμία, χωρίς να πάρετε ρίσκα ή να τολμήσετε παρακινδυνευμένες επενδύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα γεγονότα που θα τρέχουν δεν ήταν προβλέψιμα από εσάς, άρα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν δυσκολίες στην πορεία της σχέσης σας που ίσως δε θα υπολογίσετε εγκαίρως.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι δεν είναι ανάγκη να φορτωθείτε στην πλάτη σας τις έννοιες, αλλά ούτε να τις αφήσετε στο σύντροφό σας. Φροντίστε ή να τις μοιραστείτε ή να τις ξεπεράσετε μαζί.