Social Icons

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Πάρτε στα σοβαρά λόγια ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν ακούγατε και αγνοούσατε. Να είστε συνεπείς απέναντι σε θέματα που αφορούν το νόμο και να μην είστε τόσο επίμονοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Παράτολμα εγχειρήματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας δεν ευνοούνται. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, δουλεύοντας όσο χρειάζεται για να φτάσετε εκεί που θέλετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σωστή διαχείριση του οικονομικού σας τομέα, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Για να λύσετε πιο εύκολα και άμεσα προβλήματα, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα σας προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσοχή. Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΛΕΩΝ: Μείνετε αδιάφοροι και αμέτοχοι σε συζητήσεις που δεν είναι του δικού σας ενδιαφέροντος. Να είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς. Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν με απρόσμενες συνέπειες.

ΖΥΓΟΣ: Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα, προσέχοντας που υπογράφετε. Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες και αν δεν μπορείτε θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και γοητέψτε τα πλήθη. Μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί έτσι κουράζετε τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποδώστε θετικά και δυναμικά σε όποιο από τα σχέδιά σας έχετε δρομολογήσει. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συγκεντρωθείτε σε καθημερινά προβλήματα και με διπλωματία και κοινωνικότητα θα βρείτε λύσεις.
Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές στις προτεραιότητές σας, αλλά και στον ωριμότερο τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή θα επιδράσουν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στην εξέλιξή σας.

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, για άλλους να είναι ριζικές και για άλλους μια προσπάθεια καλυτέρευσης της δουλειάς που ήδη υπάρχει.