Social Icons

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Κυριακή 9 έως 15/8/20


ΚΡΙΟΣ: Ευνοημένοι θα είστε στις επαφές και στις συμφωνίες σας, αλλά και στις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Φως στις κοινωνικές σας δραστηριότητες έρχεται, γι’ αυτό ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά. Αναμορφώστε τον τρόπο σκέψης, τις απόψεις σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας με νέα, πιο ποιοτική ενέργεια, ανεξάρτητα με το που θα βρίσκεστε και το τι θα κάνετε. Ανταποκρινόμενοι στην εσωτερική σας ανάγκη να εμβαθύνετε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματώσετε αυτήν σας την επιθυμία.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους κάθε μορφής ώστε να βοηθηθείτε άμεσα την ώρα που το χρειάζεστε. Στα εμπόδια που θα υπάρχουν φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους συνεργάτες σας, αλλά και σε κάθε σας σχέση, γιατί διαφωνίες με άτομα που μπορούν να σας επηρεάσουν επαγγελματικά ή συναισθηματικά μπορεί να καθυστερήσει ή να μειώσει τη δημιουργικότητά σας. Να υπολογίζετε τη γνώμη των συνεργατών σας και προσπαθήστε να μην είστε τόσο εύθικτοι στην κριτική που μπορεί να ασκήσουν οι άλλοι για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε πολλές ευθύνες και είναι λογικό πως η κούραση μπορεί να σας εκνευρίσει και να σας αποδιοργανώσει, αλλά μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα με σωστό προγραμματισμό, που θα σας επιτρέψει να βρείτε χρόνο τόσο για την ανάπαυσή σας, όσο και την ψυχαγωγία σας. Σκεφτείτε καλά και ξανά αυτά που θα σας δώσουν ώθηση στην εργασία σας αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση σε εσάς. Αποκομίστε θετικά ερεθίσματα μέσα από συζητήσεις, διαπιστώσεις ή προτροπές ατόμων που σας συμπαθούν και σας πιστεύουν, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βοηθηθείτε αρκετά στο να συλλάβετε το πραγματικό νόημα των επαγγελματικών σας αλλά και κάποιων πολύ σημαντικών σχέσεών σας. Πάρετε σοβαρές και επιτυχημένες αποφάσεις που το αποτέλεσμά τους θα φανεί στο μέλλον. Η ψυχική σας κούραση θα μειωθεί αρκετά, ενώ τα άτομα που θα σας πλαισιώνουν θα τραβούν όλη την αρνητική ενέργεια με τη θετική επιρροή τους. Λιγότερο ευάλωτοι πλέον για καινούριες γνωριμίες, θα θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με κάθε τρόπο και θα είστε περισσότερο ανοιχτοί στις προσκλήσεις. Σαφώς, θα παραπονιέστε όλο και λιγότερο για την τύχη σας.

ΛΕΩΝ: Χαμογελάστε καθώς είστε πολύ κοντά στο να δείτε πολλές επιθυμίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Για εσάς ως επί το πλείστον θα προέχει η σταθερότητα της συναισθηματικής σας ισορροπίας, μια που αυτό που σας κυριαρχεί και συνήθως σας καθοδηγεί είναι το συναίσθημα που καθορίζει τις μεταπτώσεις τις διάθεσής σας για αρκετές πτυχές της καθημερινότητάς σας. Θα υπάρξουν, λοιπόν, περισσότερες ευκαιρίες για να νιώσετε ψυχικά καλυμμένοι και να βρείτε τρυφερή ανταπόκριση στις λεπτές σας ευαισθησίες μέσα από ένα σύντροφο που εσείς θα επιλέξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα γεγονότα θα τρέχουν πριν από εσάς και μπορείτε τώρα να κάνετε τους ελιγμούς σας όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε, ώστε να νιώσετε πιο ελεύθεροι όσο αφορά τις νέες σας δραστηριότητες. Βέβαια, φροντίστε να μην το παρακάνετε με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, για να μη χρειαστεί να ρισκάρετε τις μεταξύ σας ισορροπίες. Εκφράστε τις επιθυμίες σας με εναλλακτικές επιλογές και εφαρμόστε τις με το μικρότερο τίμημα.

ΖΥΓΟΣ: Βγάλτε από πάνω σας την τάση που έχετε να δημιουργείτε γύρω σας συνεχώς υποχρεώσεις που δε σας αφήνουν προσωπικό χώρο για να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις, μόνο και μόνο για να ξεφεύγετε από τις δύσκολες στιγμές. Ανοίξτε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σας και μη το βάλετε στα πόδια. Πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά με το έτερόν σας ήμισυ αφού εμμέσως πλην σαφώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλετε συγκεκριμένους λόγους από την πλευρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη και σκόπιμο θα ήταν να μην αφήσετε την υπερένταση σας ανεξέλεγκτη. Τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον σας είναι ωραία και σας ανανεώνουν, αλλά για να μη χρειαστεί να προσγειωθείτε ανώμαλα μην υπερβάλετε ούτε στα λόγια, ούτε στα έργα, εκτός αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομφούζιο με τους γύρω σας. Αρχίστε να αναδιοργανώνετε τη δουλειά σας, δείτε τις προοπτικές σας μακροπρόθεσμα και μη βιαστείτε να γίνουν όλα όπως θα θέλατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικεία σας πρόσωπα και φανερώστε τα βαθύτερα αισθήματά σας. Μια τέτοια πράξη θα είναι ένδειξη ωριμότητας και θάρρους, που θα ωφελήσει και εσάς αφού σταδιακά θα επιτύχετε να ζήσετε πιο αληθινά. Βέβαια, κάτι τέτοιο σημαίνει πως είναι απαραίτητο να ληφθούν και κάποιες αποφάσεις. Η μέρα θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με λιγότερη πίεση τα δεδομένα και τις καταστάσεις, να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά και αν χρειαστεί να επανατοποθετηθείτε απέναντι στη σχέση με το σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επιμονή σας να την κρίνετε από την ποιοτική σας πλευρά μάλλον σας ξενίζει, αλλά πιθανώς να έχει σχέση με την έλλειψη ικανοποίησης στα μέχρι τώρα ερωτικά δεδομένα σας. Κάντε βαθιές τομές αφού αυτό επιθυμείτε πραγματικά και ζυγίστε τα υπέρ ή τα κατά της σχέσης ή της μοναξιάς σας. Απελευθερώστε από μέσα σας βασανιστικά αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή ή τη σχέση με το σύντροφό σας. Η γνωστή παρορμητική στάση θα είναι μετριασμένη και αυτό θα σας δώσει πιο θετικά προγνωστικά για το αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο φόβος σας μήπως παρεκτραπείτε από τα όρια της ανοχής του συνοδοιπόρου σας, θα είναι εκείνο που θα επιβεβαιώνει την πρόθεσή σας να είστε συγκεκριμένοι και σαφείς στα αιτήματά σας. Μια που όπως φαίνεται, έχετε εστιάσει την ενέργειά σας στο κομμάτι της ζωής σας που λέγεται έρωτας, καλά θα κάνετε να προβάλετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Μέσα σας θα νιώθετε ανεξάρτητοι ως προς τις συναισθηματικές δεσμεύσεις, ακόμα και αν γνωρίζετε πως η αγάπη για το σύντροφό σας είναι αδιαπραγμάτευτη.

ΙΧΘΥΣ: Ανταποκριθείτε στο κομμάτι του εαυτού σας που αντιπροσωπεύει τις αισθήσεις σας, διατηρώντας τον αυτοέλεγχό σας και βάζοντας όρια σε αυτό που διεκδικείτε ερωτικά. Το φλερτ θα είναι μια μορφή επικοινωνίας που θα σας επιβεβαιώνει πως ακόμη μετράτε ερωτικά. Όμως, εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι, προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε πίσω, φροντίστε όπως αρμόζει, να είστε ξεκάθαροι από την αρχή για να πάρετε αυτό που θέλετε αποχωρώντας αξιοπρεπώς.