Social Icons

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020


ΚΡΙΟΣ: Έχετε την τάση να υπερβάλετε μονίμως και κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην εκφράζετε με λάθος τρόπο τα αισθήματά σας, γιατί δε θα σας καταλάβει κανείς. Να είστε πιο επιλεκτικοί και να μην πείθεστε τόσο εύκολα από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ότι κάνετε, γιατί όταν θα μετανιώσετε θα είναι πολύ αργά. Για να απαλλαγείτε από το άγχος που σας έχει κουράσει, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας το δημιουργούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μιλήστε με το ταίρι σας και ξεκαθαρίστε την κατάσταση, αν νιώθετε ότι θυσιάζεστε και αυτό αδιαφορεί. Οι προβληματισμοί σας θα κάνουν να ακολουθήσει το παράδειγμά σας.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν, πριν ατονήσει η ερωτική σας ζωή. Η αποδοχή θα είναι ίσως η καλύτερη τακτική σε θέματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην προσκολλάτε σε μικρά πράγματα, γιατί έτσι χάνετε την ουσία και αποπροσανατολίζεστε. Αποφύγετε την υπερβολική κούραση, για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία.

ΖΥΓΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος, για να απαλλαγείτε μια και καλή. Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν νιώθετε πως η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τεταμένη, υποχωρήστε προσωρινά. Πρέπει να ενημερώσετε το σύντροφό σας ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να μη γίνετε στόχος. Εάν αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, γιατί θολώνει την κρίση σας. Μην παίζετε παιχνίδια που σας βάζουν σε φαύλους κύκλους και τα οποία σας κουράζουν ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε λόγια που δε σας τιμούν. Τολμήστε για μια φορά και πείτε όχι σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ: Η συμφιλίωση με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα είναι η καλύτερη λύση για να πάνε όλα καλά. Αν θέλετε να καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε οι άλλοι, προσέξτε αυτά που σας λένε.