Social Icons

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Κυριακή 16 έως 22/8/20


ΚΡΙΟΣ: Συνεργασίες, συνεταιρισμοί, αλλά και πάσης φύσεως συμπράξεις οικονομικού τομέα, με σωστές κινήσεις θα καταλήξουν προς όφελός σας. Η ευελιξία σας στα χαριτωμένα φλερτ, θα κερδίσει όλο και περισσότερους θαυμαστές και εκ των πραγμάτων θα ξεκινήσει ένας κύκλος από άτομα που φαίνεται πως θα νιώθουν τις ανάγκες σας και θα συμμερίζονται τις ανησυχίες σας. Δεν αποκλείεται εντελώς απρόσμενα να ξεκινήσετε ερωτικές σχέσεις, αφού θα νιώθετε πως υπάρχει γόνιμο έδαφος για να παραδοθείτε, χωρίς να αντιστέκεστε από το φόβο πως μπορεί να πληγωθείτε για μια ακόμα φορά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας θα συμπλέει με αυτά που θα νιώθετε, ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε και πιο έτοιμοι να διεκδικήσετε κάποιον για σύντροφο που να ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας. Η επιχείρηση ξεκαθάρισμα σε ότι δεν είναι ωραίο ή χρήσιμο έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται πιο επιτακτικά. Η στιγμή που αρχίσατε να εκτιμάτε διαφορετικά και κάπως αυστηρά πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα ήρθε. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καλύτερο είναι απαραίτητο ένα ξεκαθάρισμα που θα προχωράει με πιο γρήγορους ρυθμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι αυτά που θα λέτε να είναι κατανοητά και όχι να βασίζονται σε ασάφειες και αοριστολογίες, καθώς όσο και να θέλουν οι άλλοι να μαντέψουν τι εννοείται, δε θα είναι εύκολο. Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και η κατάληξη εκτός από ολοφάνερη θα είναι και λυτρωτική, οπότε μη φοβάστε να έρθετε αντιμέτωποι με τις καταστάσεις. Φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και μην επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες να κλέψουν κάτι από τη λάμψη σας. Δώστε τέλος στην περίοδο της αυτοκαταστροφής και ανοίχτε τα πανιά σας για ένα καλύτερο μέλλον που σας ανήκει. Σίγουρα οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν γίνει το αλατοπίπερο της ζωής σας, όμως πρέπει να πιστέψετε πως μπορείτε να ζήσετε καλύτερα και χωρίς αυτά. Μη τα βλέπετε όλα σα μάχη και καταστρέφετε τα πάντα.

ΛΕΩΝ: Το άγχος για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει θα εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σας, καθώς οι πιέσεις που θα δέχεστε θα είναι αρκετές, αλλά δε θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές που θα σας αποζημιώσουν για όλες τις ταλαιπωρίες που τραβήξατε. Οι συναντήσεις και οι επαφές σας στον εργασιακό σας χώρο θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα αυξηθεί η γοητεία σας, ώστε να σας είναι πιο εύκολο να εντυπωσιάζετε τους γύρω σας, αλλά κάποιες φορές δε θα είναι αρκετό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε, μια σημαντική σχέση με τις ιδιομορφίες της ή οι ανακατατάξεις στην επαγγελματική και οικογενειακή σας δομή, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα. Θα υπάρχει ένα πιο βοηθητικό κλίμα και η δική σας προσπάθεια μαζί με τις πιο ευνοϊκές συγκυρίες που θα διαμορφωθούν θα σας επιτρέψει να είστε παντού πιο αποτελεσματικοί. Βάλτε τάξη και απελευθερωθείτε από έμμονες ιδέες, πρόσωπα, υποχρεώσεις ή καταστάσεις που το μόνο που δε σας προσφέρουν είναι χαρά και ησυχία.

ΖΥΓΟΣ: Ακόμα και για τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε να κάνετε, είναι καλύτερα να τα σχεδιάσετε, να τα οργανώσετε και να τα καταστρώσετε τώρα που θα απολαύσετε μεγαλύτερη τύχη. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει τις πρώτες κινήσεις σας και δε θα το μετανιώσετε. Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική αναδιοργάνωση, καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνει μια αλλαγή που επιθυμείτε. Νιώθετε εξαντλημένοι για να δώσετε αγώνες, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως πια δε χρειάζονται μάχες, αλλά αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλό θα ήταν να αρχίσετε να ενεργείτε από τώρα, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες και άνθρωποι που θα υποστηρίζουν τα αιτήματά σας και θα σας υποδείξουν τους τρόπους που θα πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Πιστέψτε το, έρχονται καλύτερες ημέρες και θα πρέπει να παραμερίσετε τα προβλήματα των άλλων, ώστε να λύσετε τα δικά σας. Έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητο, γιατί έχετε κουραστεί αρκετά και δε θα μπορέσετε να είστε αποτελεσματικοί, αν δε βρείτε πρώτα μια συγκεκριμένη πορεία την οποία θα ακολουθήσετε πιστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η παρουσία σας θα είναι αισθητή, η εικόνα σας πιο φωτεινή και η δημοτικότητά σας θα συνεχίζει να σας σώνει από κακοτοπιές. Το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι να μην εγκαταλείπετε εύκολα ότι σας παρέχει κάποια ασφάλεια, μια που το εντελώς καινούριο απαιτεί περισσότερο χρόνο για να μπει σε εφαρμογή και να αποδώσει, γι’ αυτό κανονίστε τις προσδοκίες σας πριν ξεκινήσετε. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι, ανεκτικοί και να μη δίνετε σημασία στα μικροπροβλήματα. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για κάτι ευχάριστο, ακόμα και αν αυτό δε θα εκπληρώνει τις προϋποθέσεις που εσείς βάζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις δέσμευσης ή αποδέσμευσης, ενώ κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να γυρίσετε οριστικά την πλάτη σε ότι σας πόνεσε πολύ και δεν άξιζε την αγάπη σας. Όπως και να έχουν τα πράγματα, το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εσάς. Εάν ανήκετε σε εκείνους που περνούν μια μοναχική καμπή στη ζωή τους, θα μπορέσετε να βάλετε λίγο χρώμα στη ζωή σας μέσα από κάποια γνωριμία, αρκεί να μην κάνετε το λάθος να τη φορτώσετε με υπέρμετρες ελπίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανακύκλωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων στην προσωπική σας ζωή, θα αρχίσει να σας κουράζει μιας και βρίσκεστε σε μια δίνη επαναλαμβανόμενων λαθών. Πριν σας πιάσει απογοήτευση, σκεφτείτε πως αρκεί να θελήσετε κάτι και αν το πιστεύετε πολύ, μπορείτε να το πετύχετε. Αποφύγετε την αυτολύπηση που σας πιάνει κάποιες φορές που δεν μπορείτε να έχετε τα πράγματα κάτω από τον έλεγχό σας. Ίσως να μην απέχετε πολύ από το να ανακαλύψετε και να αναγνωρίσετε πως εσείς οι ίδιοι στήνετε παγίδες στον εαυτό σας, ώστε να ακολουθήσει τις πιο δύσβατες ερωτικές επιλογές.

ΙΧΘΥΣ: Στην προσπάθειά σας να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, δημιουργείτε μεγαλύτερες υποψίες στους άλλους και θα πρέπει να φροντίσετε αυτή την περίοδο οι ενέργειές σας να είναι πιο συντονισμένες με αυτό που νιώθετε και να δίνετε λιγότερη σημασία στις εντυπώσεις γύρω σας. Παλιές γνωριμίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας, φουντώνοντας για άλλη μια φορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Οι ερωτικές δονήσεις από το παρελθόν, θα ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα σας και θα σας δώσουν μια γεύση δύναμης.