Social Icons

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις επιπόλαιες πράξεις, καθώς τα αποτελέσματα για εσάς θα είναι αρκετά αυστηρά. Μην παίρνετε αποφάσεις, εάν δεν φροντίσετε πρώτα να έχετε δικλίδες ασφαλείας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, χωρίς να αφήνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους στην τύχη τους, τώρα που βρίσκεστε σε μια περίοδο με πολλές δραστηριότητες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην πέσετε σε αντιφάσεις τώρα που όλα αλλάζουν, μάθετε να ξεχωρίζετε αυτά που πρέπει να παίρνετε σοβαρά από αυτά που πρέπει να αγνοείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν ακόμα υπάρχουν καταστάσεις που σας βαραίνουν δεν οφείλεται στην κακή σας τύχη, αλλά στο ότι αντί να διευθετήσετε ότι χρειάζεται με διάλογο, το κάνετε μα καυγάδες.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται ευελιξία, για να δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί και οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες επαφές σας κάνουν δημιουργικούς, ενώ άλλες σας καθηλώνουν και έτσι δεν μπορείτε να δείτε το ρόλο που παίζουν οι άλλοι. Προσέξτε που και σε ποιους δίνετε δικαιώματα.

ΖΥΓΟΣ: Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και όσα σας βαραίνουν για να βρείτε κατανόηση. Δε χρειάζεται να απομονώνεστε, επειδή φοβάστε ότι ίσως σας απορρίψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αντιλήψεις που έχετε πάνω σε κάποια θέματα σας δημιουργούν αυτοπεριορισμούς με ανασταλτικό τρόπο και δε σας αφήνουν να έχετε φιλοδοξίες, αλλά ούτε και να προβείτε σε ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαπραγματευτείτε εκ νέου τις υποθέσεις που σας απασχολούν, για να τα έχετε καλά με τη συνείδησή σας και να μην πέσετε σε αδράνεια, επειδή θα τα θεωρείτε όλα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλτε το δυναμισμό σας χωρίς να είστε επιθετικοί ή εριστικοί με τους άλλους και προωθήστε θέματα και εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας για να προβείτε σε ενέργειες που ξέρετε τι θέλετε και αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα, μια που προβλέπεται να μπερδεύετε αρκετά τις σκέψεις με τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε άτομα εμπιστοσύνης του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα ελαττώματά σας, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα προτερήματά σας.