Social Icons

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα ξετρελαίνετε το σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά. Η ελλιπής επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην το παρακάνετε ελέγχοντας τους άλλους, γιατί τους κουράζετε με την πίεση που τους ασκείτε. Παρασύρεστε από τον εργασιακό σας φόρτο και ξεχνάτε πως κάποιοι σας αγαπούν και σας χρειάζονται.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να βρείτε τον ένοχο σε κάτι που σας απασχολεί, μη ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αθώοι. Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην τα καταχωνιάζετε στο χρονοντούλαπο. Ξεφύγετε από καταστάσεις που γνωρίζετε ότι αποτρέπουν θετικές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τα οικεία σας πρόσωπα να ζήσουν όπως αυτά θέλουν και μην τους επιβάλλετε τις απόψεις σας. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας και θα φτάσετε τόσο ψηλά που δε θα το πιστεύετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα αντιληφθείτε ότι η ζωή σας έχει γίνει πιο ποιοτική και αυτό θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Τα αρνητικά σημεία εστιάζονται περισσότερο στην προσπάθεια που κάνετε να απαλλαγείτε από εμμονές και προκαταλήψεις ή με το να επιχειρείτε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα πάντα κάτω από άλλη οπτική γωνιά και επικεντρωθείτε στα θέματα της προσωπικής σας ζωής και της απελευθέρωσης σας από περιορισμούς, για να αισθανθείτε και εσείς πιο άνετα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με έκπληξη θα ανακαλύψετε πως αν αποστασιοποιηθείτε από διάφορες κουραστικές καταστάσεις θα βρείτε σωστές λύσεις που θα διαχωρίζουν τα προβλήματά σας σε χρήσιμα και περιττά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χτίστε μια καινούρια σχέση που θα προχωράει με αργά και σταθερά βήματα. Βάλτε τη λογική να κυριαρχεί σε κάθε σας κίνηση, αλλά μην αγνοήσετε τελείως αυτά που θα σας υπαγορεύει η καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενισχύστε κι άλλο το πάθος και τον ερωτισμό σας, αλλά μην υπερβείτε τα όρια και ανεβάσετε τους τόνους, γιατί θα καταστρέψετε ότι έχετε χτίσει.

ΙΧΘΥΣ: Θα προβληματιστείτε με τον οικονομικό σας τομέα, καθώς τα έξοδα θα συναγωνίζονται τα έσοδα και θα εξαρτηθεί από εσάς σε τι κατάσταση θα βρίσκεστε.