Social Icons

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Μην επιτρέψετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον να σας πνίγει, όσο και αν τους αγαπάτε. Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καυγάδες και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν. Στηριχθείτε στις ικανότητές σας και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δεσμευθείτε, εάν δεν έχετε γνώση των πραγματικών καταστάσεων. Για να είστε όλοι ωφελημένοι αξιοποιήστε τις ικανότητές σας αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας όσο καλύτερα μπορείτε και κινηθείτε μόνο με γνώμονα τη λογική. Νεύρα, επιθετικότητα και γενικά η άσχημη συμπεριφορά δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ: Μην είστε απαιτητικοί από τις σχέσεις σας, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαμορφωθεί μια κατάσταση που να σας αρέσει σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία σας δε θα βρίσκεται και στα καλύτερά της και λόγια που θα πείτε πάνω σε στιγμές αγανάκτησης θα αποβούν σε βάρος σας.

ΖΥΓΟΣ: Αργότερα θα υπάρξει μεγαλύτερη προθυμία από την πλευρά ατόμων που υπάρχουν στη ζωή σας, αλλά και καινούριων προσώπων και θα εισπράξετε την εκτίμηση και τη συμπάθειά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα έρθει να πλήξει τον οικονομικό σας τομέα με συνεχόμενα λάθη, ενώ παράλληλα θα σας απασχολήσουν και κληρονομικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανεπιθύμητες εκκρεμότητες ή λογαριασμοί θα έρθουν στο προσκήνιο, κάνοντας και τα πιο απλά να σας φαίνονται εξαιρετικά δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προωθήστε τα οικονομικά σας, αλλά όχι και τα σχέδιά σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας και αφήστε για αργότερα τους μεγαλεπήβολους στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ο χρόνος σας το επιτρέπει τακτοποιήστε θέματα που θα αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν.

ΙΧΘΥΣ: Το κλίμα στο χώρο της εργασίας σας θα είναι φορτισμένο με αποτέλεσμα οι προστριβές με τους συνεργάτες σας να είναι πιθανές να φέρουν ρήξη ανάμεσά σας.