Social Icons

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα επαγγελματικά σας σχέδιά και μη βιάζεστε να τα ολοκληρώσετε. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν συνεργαστείτε με τους άλλους, παρά παλεύοντας μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τα ενδιαφέροντά σας στον επαγγελματικό τομές για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, δίνοντας όμως, προτεραιότητα στις συναισθηματικές σας ανάγκες, ακόμα και αν δεν μπορέσετε να τις καλύψετε όλες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα που κάποιοι θα δοκιμάσουν την υπομονή και τις αντοχές σας, χρειάζεται να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να αποδείξετε την πείρα και την ωριμότητα που έχετε κερδίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργήστε ένα καλό υπόβαθρο στον οικονομικό σας τομέα, όσο και αν σας αγχώνει ή σας κουράζει η καθημερινότητα, γιατί δε θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Απλά μείνετε ψύχραιμοι.

ΛΕΩΝ: Οι φίλοι και οι γνωστοί σας θα γίνουν ακόμα περισσότεροι, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να ανανεώσετε τα ενδιαφέροντά σας, ακόμα και στον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή που έχετε και αυτή που ανοίγεται μπροστά σας και μην έχετε μονίμως την τάση να δραματοποιείτε τις αναποδιές και να τις μεγεθύνετε.

ΖΥΓΟΣ: Αξιόλογοι φίλοι και συνεργάτες σας θα εμφανιστούν σε στιγμή ανάγκης, γι’ αυτό φροντίστε να ερευνήσετε τις πνευματικές σας ιδιότητες και να αξιοποιήσετε τα χρήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη γοητεία, την πειθώ και την επιχειρηματολογία σας, χωρίς να μπερδεύετε τους άλλους, μια που σε κάθε εμπόδιο θα παρουσιάζεται ο από μηχανής θεός για να σας βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βαδίστε προσεκτικά και αργά, προετοιμάζοντας το έδαφος, γιατί δεν είναι η κατάλληλη μέρα να τα παίξετε όλα για όλα, ούτε οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να προσπαθήσετε για καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας, όσο δύσκολο και αν είναι, γιατί οι κριτές μπορεί να είναι αυστηροί μαζί σας, όμως, τα έπαθλα είναι αξιόλογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε αυτοπειθαρχία κρατώντας μια σταθερή στάση και μην αμφιταλαντεύεστε, έχοντας ως πρότυπο τη νοοτροπία του νικητή και του πετυχημένου.

ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε ευέλικτα για να διορθώσετε έγκαιρα τα λάθη που κάνατε και βρείτε συμβιβαστικές λύσεις για να διευθετήσετε τα θέματά σας, μια που οι μάχες δε σας συμφέρουν.