Social Icons

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ 2020


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάιος...



Στις 1 με τον Ερμή στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, οι αλλαγές θα εμφανίζονται εκεί που δε τα περιμένετε με ξαφνικά νέα, που θα κρύβουν ιδέες για καινούργια πράγματα. Επανεξετάστε τους στόχους σας και υιοθετείστε  νέες επαγγελματικές επιδιώξεις.


Στις 4 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

Στις 7 η Πανσέληνος στο Σκορπιό, δημιουργεί ανακατατάξεις οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν επιζήμιες αν δεν κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες. Προσπαθήστε να μην κινηθείτε με κριτήριο το θυμό, καθώς θα ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων και κύμα αντεκδίκησης. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σε ότι θα αφορά τον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και με διάρκεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα σας στηρίξει στο να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε διαλόγους που θα σας συγχύσουν.

Στις 9 ο Ερμής στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, οι συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι άφθονες και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

Στις 10 ο Ερμής στον Ταύρο σε τρίγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, βοηθάει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που θέλετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Συντονιστείτε με του συνεργάτες σας και προβείτε σε συναντήσεις και επαφές. Ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, μάθετε να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε.

Στις 11 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, θα σας μπερδέψει και θα ρίξει την ψυχολογία σας με συνέπεια να θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας. Δε θα είστε σε θέση να κρίνετε αντικειμενικά ότι θα συμβαίνει γύρω σας και αυτό θα προκαλέσει αναστάτωση ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε να έρθετε σε προστριβή με συνεργάτες ή να βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ο Ερμής στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, προκαλεί ανατροπές γι’ αυτό μην επιχειρήσετε τίποτα νέο ή προβείτε σε αγορές. Ο εκνευρισμός θα μειώνει την αντικειμενικότητα και η λογική θα πηγαίνει περίπατο.

Στις 12 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, που θεωρείται σπίτι του και βρίσκεται σε κυριαρχία, βοηθώντας σας να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε καλύτερα. Θα ξεπερνάτε πιο εύκολα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω, ενώ η ευστροφία και η ταχύτητα θα έχουν την πρώτη θέση σε ότι διαλέξετε να κάνετε. Ίσως κάποιοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εσείς πρέπει να αποκλίνετε της πορείας σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Ο Ερμής στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο, απαιτεί υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους. Η όψη είναι αρκετά καλή για να πάρετε αποφάσεις, αρκεί να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες καθώς η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου δε συγχωρεί λάθη.

Στις 13 η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, φέρνει τα πάνω κάτω σε προσωπικό επίπεδο. Μη βιαστείτε να ρίξετε ευθύνες ή να κατηγορήσετε κάποιους επειδή δυσκολεύεστε να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, γιατί θα δημιουργήσετε ρήξη σε σχέσεις που δύσκολα θα αποκαταστήσετε. Επηρεάζονται περισσότερο  τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Στις 14 ο Άρης περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας επιθετικούς σε συναισθηματικό επίπεδο οπότε προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε. Αφήστε η διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς πισωγυρίσματα. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Μαζί με τον Άρη ο Δίας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω, μειώνοντας τις αντοχές σας και ρίχνοντας αισθητά την ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Ο εκνευρισμός σας κάποιες φορές θα είναι διάχυτος και ανεξέλεγκτος, οπότε μείνετε μακριά από αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας.

Στις 15 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα καλή για συνεργασίες ή για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες.

Στις 17 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στον Αιγόκερω, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και βοηθάει σε νομικές υποθέσεις που έχουν συλλεχθεί οι σωστές πληροφορίες.

Στις 20 η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, χαλάει τη συναισθηματική σας ηρεμία, προκαλεί νεύρα και εκνευρισμό με αποτέλεσμα να είστε απότομοι απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε.

Στις 22 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, προκαλεί ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο εντείνοντας προβλήματα και οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν εξωτερικοί παράγοντες που θα σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Ο Ερμής στους Διδύμους σε σύνοδο με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους, φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, ανταλλαγές επισκέψεων και καλές ειδήσεις. Καλή διέλευση για να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες. Ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις. Ο Ήλιος στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα.

Στις 25 ο Άρης στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που θα σας ωφελήσουν αρκεί να τις εκμεταλλευθείτε σωστά.

Στις 28 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε απέναντι σε κάποια άτομα, αλλά και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν μέσω του διαλόγου. Ναι μεν η επικοινωνία σας δε θα έχει προβλήματα, αλλά θα είστε δύσπιστοι σε ότι ακούτε. Θα είστε εγκρατείς και αυτό θα σας προφυλάσσει από παγίδες και λάθη. Κλείστε εκκρεμότητες και βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).