Social Icons

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Κυριακή 19 έως 25/4/20


ΚΡΙΟΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχετε τα σχέδιά σας, θα είναι η αυτοπειθαρχία που πρέπει να τηρήσετε και οι χαμηλοί τόνοι. Προηγούμενες προσπάθειές ή επενδύσεις σας, θα αρχίσουν να αποδίδουν εάν ασχοληθείτε εκ νέου με αυτές. Ο κίνδυνος να υπάρξουν λάθη σε συμφωνίες ή σε συμβόλαια θα υπάρχει, αλλά θα είναι αρκετά μειωμένος. Οι ακραίες επιλογές, τα αλόγιστα έξοδα και οι σπατάλες κάθε είδους θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Καταστρώστε νέα σχέδια που θα αποβλέπουν στην ανανέωση και στον εκσυγχρονισμό σας, χωρίς να βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας, όσο και αν θεωρείτε ότι οι ιδέες σας είναι απίστευτα πρωτότυπες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε και να δείχνετε πιο πρόθυμοι στο να περάσετε περισσότερες ώρες μαζί, ακόμα και αν θα είστε αρκετά κουρασμένοι από τα θέματα που θα αφορούν τη δουλειά σας, γιατί μέσα από τη σχέση σας θα βρείτε βαθιά ικανοποίηση. Παράλληλα η βελτίωση των οικονομικών σας, θα σας επιτρέψει να ξοδέψετε πιο άνετα για να πάτε ένα ταξιδάκι οι δυο σας ή να πραγματοποιήσετε αγορές που θέλετε από κοινού. Ακόμα και αν είστε μόνοι, η διάθεσή σας να κάνετε καινούριες γνωριμίες, να βγείτε και να δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι, θα είναι έντονη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποκαταστήστε την αυτοπεποίθησή σας για να αλλάξετε τη ζωή σας ποικιλοτρόπως. Όσοι έχετε μια ικανοποιητική σχέση που σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι, πάρτε την απόφαση να κάνετε το μεγάλο βήμα και να την επισημοποιήσετε, ενώ όσοι διατηρείτε μια σχέση που έχει δείξει από πολύ νωρίς σημάδια αδυναμίας, δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε άλλο να βρείτε μια λύση. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι καλύτερα να χωρίσετε για να έχετε περιθώρια ανάκαμψης, παρά να διαιωνίζεται καταστάσεις που φθείρουν τόσο εσάς, όσο και το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεθάψτε παλιά σχέδια και όνειρα και δείτε τα κάτω από το πρίσμα της σημερινής σας πείρας αλλά και των τωρινών σας αναγκών, ξεκαθαρίζοντας ποια έχουν ακόμα ισχύ και ποια μπορούν να πραγματοποιηθούν. Αποβάλετε κακές μνήμες, λοξοδρομήσεις, απορρίψεις απογοητεύσεις και αποτυχίες που υποσκάπτουν το ηθικό και την αποφασιστικότητά σας. Το θάρρος και η δύναμη είναι το αντίτιμο που ζητάει από εσάς η ζωή ώστε να προχωρήσετε και δεν πρέπει να αφήσετε να σας χαθούν. Δε θα είναι και τόσο δύσκολο να το πετύχετε μια που η δημιουργικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο.

ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε μια γενική αναθεώρηση των προτεραιοτήτων σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να είστε πιο ξεκαθαρισμένοι εσωτερικά, αλλά και πιο έτοιμοι να στρέψετε το δυναμικό σας σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, σε νέα πρόσωπα και σε πράγματα που αξίζουν αληθινά. Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και είναι ευκαιρία τώρα που θα έχετε καλή ψυχολογία, να αποφασίσετε να πάτε διακοπές αν ακόμα δεν έχετε πάει είτε με το σύντροφό σας, είτε για να γνωρίσετε το άλλο σας μισό, όσοι είστε ελεύθεροι. Απογειώστε τη φαντασία σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας και αφήστε τη διαίσθησή να σας οδηγήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η βεβαιότητα που θα νιώσετε για τη γραμμή που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στον επαγγελματικό σας χώρο, στα οικονομικά, στις σχέσεις σας, αλλά και για τις βλέψεις σας γενικότερα, θα είναι μεγαλύτερη. Αρχίστε να βλέπετε ως απαραίτητο το να εργαστείτε πάνω στο ξεκαθάρισμα και την ποιότητα των σχέσεών σας, καθώς η κοινωνικότητα, η συντροφικότητα και ο αλληλοσεβασμός θα γίνουν τα βασικά σας κριτήρια. Όσοι έχετε αφήσει πίσω μια σχέση θα μπορέσετε να ανακάμψετε ψυχικά και πρακτικά, γιατί εκκρεμότητες που είχαν προκύψει θα τακτοποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ: Συνεργαστείτε, συμβιώστε με τους άλλους και παράλληλα κάντε και τις υποχωρήσεις που θα χρειαστούν για να υπάρξει ομαλή συνέχεια. Αποφύγετε τις δραματοποιήσεις, αποδεχθείτε τις δικές σας ελλείψεις και λάθη και όπου είναι απαραίτητο χαμηλώστε περισσότερο τους τόνους. Κάντε την επανάστασή σας στον εργασιακό τομέα, καθώς μπορείτε ακόμα και με λίγες απλές κινήσεις να αλλάξετε τον τρόπο που δουλεύετε, να γίνετε πιο μεθοδικοί και να κινηθείτε αποφασιστικά προς την κορυφή, με δικές σας πρωτοβουλίες που θα τύχουν την αποδοχή και των γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στην αγάπη, για να νικήσετε και τον πιο μικρό αντίπαλο που μπορεί να έχετε. Οι προσδοκίες σας θα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα φέρουν μεγάλη κινητικότητα σε κάθε είδους σχέση σας. Δείτε κόσμο για να αυξήσετε την κοινωνικότητά σας και πείτε τη γνώμη σας χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Πλησιάστε τους και αφήστε λίγο χρόνο για να κάνουν με τη σειρά τους τη δική τους κίνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προχωρήστε στα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να μαζεύεστε, περιορίζοντας στο έπακρο τα έξοδα που είχατε αυξήσει για ένα μεγάλο διάστημα. Δεν αποκλείεται να κάνετε και αγορές που είχατε προγραμματίσει, αλλά δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα. Εάν η σχέση με το σύντροφό σας πέρασε μέσα από «καταιγίδες» και επέζησε, θα έχετε την ευκαιρία να την ανανεώσετε και πάλι. Δημιουργήστε καινούριες βάσεις και μεταμορφώστε τη συναισθηματική σας ζωή. Κάτι αρχίζει να αλλάζει και αυτό είναι ο τρόπος που βλέπετε πλέον το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιο ειλικρινείς, γοητευτικοί και με λιγότερες ανασφάλειες μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ικανοποιητική σχέση που τη χρειάζεστε. Ξαναβρίσκετε το κέφι σας για παιχνίδια και θα νιώθετε όλο και περισσότερο ερωτευμένοι. Η φλόγα του πάθους σας εύκολα μπορεί αυτό το μήνα να έχει θύματα, αφού ο σύντροφός σας δύσκολα θα αντισταθεί στο σεξαπίλ σας. Αναπτύξτε τα ξεχωριστά συναισθήματα που νιώθετε ο ένας για τον άλλον, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και κυρίως μιλήστε μεταξύ σας για αυτά που πέρασαν και για αυτά που νιώθετε ότι έρχονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αναβάθμιση της σχέσης σας είναι σημαντική και τώρα που έχει αρχίσει την αλλαγή της, προσέξτε να μη τα θαλασσώσετε με το ματάκι σας που έχει το συνήθειο να παίζει δεξιά και αριστερά. Θα ήταν κρίμα να χαλάσετε μια σχέση πολλά υποσχόμενη που πολλοί θα ζήλευαν, για κάτι εφήμερο και παροδικό. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να βιώσετε ένα μεγάλο έρωτα, όμως, φροντίστε να μην ενθουσιαστείτε υπέρ του δέοντος και προχωρήσετε πολύ γρήγορα παρακάτω, χωρίς να αφήσετε μια περίοδος δοκιμασίας ώστε να διαπιστώσετε αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή όχι.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς το πλανητικό σκηνικό, έρχεται για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα σας πάρει το μυαλό και την καρδιά και θα ζήσετε μαζί ένα παθιασμένο έρωτα. Μπορεί ήδη να γνωρίζετε και αυτό το πρόσωπο αλλά μέχρι στιγμής να μην το είχατε προσέξει, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συγκαταλέγετε μέσα στις φιλικές σας σχέσεις. Όπως και να έχουν τα πράγματα, η αίσθηση γοητείας και αυτοπεποίθησης που θα αποπνέετε, θα είναι το καλύτερο για να κατακτήσετε νέα πρόσωπα αν είστε μόνοι και ακόμα ψάχνετε.