Social Icons

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Περιφρονήστε την ειρωνική διάθεση κάποιου συνεργάτη σας, για να πέσουν στο κενό οι προσπάθειές του. Σχέδια χωρίς ρεαλιστικές βάσεις που καθυστερούν τις εξελίξεις, απαιτείται να τα αποβάλετε τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δε θέλετε να απογοητευτείτε, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας. Μην παίξετε το παιχνίδι όσων προσπαθούν να ελέγχουν το μυαλό και τις κινήσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεσπάστε το θυμό σας σε αυτούς που πρέπει και όχι σε αυτούς που βρίσκετε μπροστά σας. Η διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν ψυχοσωματικά, αλλά προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΛΕΩΝ: Επιστρατεύστε επιπλέον δύναμη, κατανόηση και υπομονή, προκειμένου να κρατήσετε κάποιον έλεγχο μέσα στη φόρτιση που έχει αρχίσει και δημιουργείται στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα απρόοπτα θα σας κυνηγούν και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ανανεώστε τις σχέσεις που έχετε δει ότι δοκιμάστηκαν και άντεξαν, με δόσεις ειλικρίνειας και θέλησης, για να δημιουργήσετε γερές βάσεις εμπιστοσύνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προστριβές και οι εντάσεις με τους άλλους δε θα βοηθούν ιδιαίτερα την τύχη σας, ούτε στις συνεργασίες σας, αλλά ούτε καις τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως και η τύχη χρειάζεται λίγη βοήθεια από εσάς για να μπορεί να λειτουργεί και αν δεν αποφασίσετε να το πράξετε, όλα θα δείχνουν και θα είναι στάσιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας θα την έχετε, οπότε εκμεταλλευτείτε την προς όφελός σας, για να μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη άνεση και ευελιξία στο προσεχές μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κλείνετε πόρτες που σας είναι ανοιχτές ή τώρα σας ανοίγουν, γιατί όταν θα καταλάβετε το λάθος και το μετανιώσετε θα είναι ήδη πολύ αργά.

ΙΧΘΥΣ: Προσεγγίστε το σύντροφό σας με διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως, για να ξαναδείτε τη σχέση σας να αναγεννιέται από τις στάχτες της.