Social Icons

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Ενώ υπερτιμάτε τις δικές σας δυνάμεις, υποτιμάτε των άλλων και αυτό είναι λάθος. Δείξτε στους άλλους τις πραγματικές σας προθέσεις και το τι ακριβώς επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Η διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρεξηγείτε και επιτίθεστε στους γύρω σας, επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δε σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και διεκδικήστε ότι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να υπάρξουν προστριβές και εντάσεις, αλλά δε θα υπάρχουν ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλούν ήρεμα.

ΛΕΩΝ: Διατηρήστε την προσοχή σε συνδυασμό με την επιμέλεια της εργασίας σας, για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτή την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι’ αυτό φροντίστε να μετριάσετε και τις επιρροές που θα δέχεστε.

ΖΥΓΟΣ: Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες αρκεί και εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το τονωμένο ηθικό θα σας κάνει να αμύνεστε και να επαναστατείτε, όμως, πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί για να μην οδηγηθείτε στην υπερβολή και χάσετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλυτερέψτε τις σχέσεις με τους γύρω σας, αλλά και με το σύντροφό σας. Κατανοήστε τους άλλους και δώστε σημασία σε αυτά που σας λένε, για να μπορέσουν να σας ανοιχτούν και να σας στηρίξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα δημιουργηθούν πολλά εμπόδια στα αισθηματικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά σας σχέδια και μόνο με ψυχραιμία θα βρείτε τις σωστές διεξόδους για να προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα παρατηρηθεί μια αλλαγή στο κλίμα και μια σταδιακή έμφαση στις φιλικές και επιχειρηματικές σας σχέσεις. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση και τον εαυτό σας, όσο μπορείτε περισσότερο.

ΙΧΘΥΣ: Βελτιώνεται ο επαγγελματικός σας τομέας και θα σας προσφερθούν καινούριες ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε και να αναδυθείτε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διοχετεύστε την με τον καλύτερο τρόπο στον εργασιακό σας χώρο.