Social Icons

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που σας έχουν δημιουργήσει άγχος και κούραση. Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές σας επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας που σώζει και στα πιο δύσκολα, όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας πάνω σας. Σεβαστείτε τις διαφορετικές απόψεις και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και ότι πιστεύετε ότι σας αξίζει πραγματικά. Συνεχίστε τα θέματά σας με τους ίδιους ρυθμούς και μην υποχωρείτε με την πρώτη δυσκολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν υπάρξουν υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης από κάποιους, μην πείθεστε τόσο εύκολα. Φροντίστε να κινηθείτε και να ενεργήσετε καταλλήλως, πριν αλλάξουν οι συνθήκες που σας ευνοούν.

ΛΕΩΝ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, δεν πρέπει να παρουσιάζετε τις απόψεις με τρόπο εγωιστικό. Η επιτυχία απαιτεί δράση, φαντασία και μείωση της αναποφασιστικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να αλλάζετε συχνά παραστάσεις γιατί το σύντροφό σας δεν τον φοβίζει η δέσμευση αλλά η ρουτίνα. Με την παρουσία και το δυναμισμό σας, γοητεύετε τον.

ΖΥΓΟΣ: Απαιτήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί το έχετε πραγματικά ανάγκη. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όσα αξίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να είστε πιο ήρεμοι, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας κρατούν αιχμάλωτους στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλετε την προσωπικότητά σας, χωρίς να φοβάστε τι θα που οι άλλοι. Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική, για να μη μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε μετά να μη το μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούριο νόημα στην ερωτική σας ζωή. Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΙΧΘΥΣ: Διεκδικήστε αυτά που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις επιθυμίες σας. Ερμηνεύστε με κατανόηση την απόμακρη στάση ενός αγαπημένου σας φίλου.