Social Icons

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Κυριακή 22 έως 28/3/20


ΚΡΙΟΣ: Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για δέσμευση, ώστε οι διαφορετικοί ρόλοι που παίζατε τόσο καιρό να πάρουν τέλος. Η μέρα απαιτεί έξυπνους και λεπτούς χειρισμούς για να μην καταστραφεί τελείως η ρομαντική σας διάθεση. Μια που αρκετά από τα επαγγελματικά σας θέματα θα απορροφούν αρκετή από την ενέργειά σας, αφήστε τον έρωτα να σας δείξει τις κατευναστικές του ιδιότητες και μη γυρίσετε συνέχεια σε κείνα που ανατρέπουν την ηρεμία και τη γαλήνη της προσωπικής σας ζωής. Πρέπει να προσέχετε τις συναισθηματικές σας επενδύσεις, αφού οι απατηλές καταστάσεις, θα μπορούν άνετα να περάσουν σαν ιδανικοί έρωτες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να περιμένετε όσοι είστε δεσμευμένοι λίγο να δοκιμαστεί η σχέση σας στο χρόνο, για να είστε σίγουροι για το αν θα πρέπει να αφεθείτε. Όπως και να έχουν τα πράγματα, μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να βγείτε ή να πλησιάσετε το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα. Οι δυσκολίες μπορεί να είναι πολλές και να μη σας επιτρέπουν να πάρετε την ικανοποίηση που θα θέλατε αφού θα έχετε παράλληλα και άλλα σημαντικά θέματα που απαιτούν προτεραιότητα, όμως, χρειάζεται να είστε δυναμικοί και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε τα εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες θα είναι άψογη, ώστε να μπορέσετε να έχετε μαζί τους συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα αποδώσουν σε συμφωνίες με σημαντικές βλέψεις για το μέλλον σας. Η συνειδητοποίηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα για την αλλαγή. Το σύνθημα της μέρας είναι δώστε εξηγήσεις για να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Απαλλαγείτε από τυχόν ενοχές που μέχρι τώρα σας κρατούσαν εγκλωβισμένους στις φαντασιώσεις σας και αυτή η μορφή ξεκαθαρίσματος θα είναι μια εκκίνηση για το μέλλον σας. Με άλλες προεκτάσεις και προοπτικές, που θα έχουν μεγαλύτερη δόση πραγματικότητας, θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και πιο δυνατοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχός σας, για να έχετε άριστες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Τολμήστε κάτι εντελώς νέο και πρωτοποριακό, κάτι που θα αλλάξει την εμφάνισή σας στα μάτια των άλλων. Τα πάντα θα είναι πιθανόν να συμβούν, γι’ αυτό φροντίστε να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Νιώστε πιο ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με υπευθυνότητα. Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και κάντε βήματα για να τους προσεγγίσετε και εσείς.

ΛΕΩΝ: Η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι αρκετά μεγάλη, καθώς στις σχέσεις σας θα επικρατεί αρμονία και θα πρέπει να τη διατηρήσετε, γι’ αυτό μη δώσετε υποσχέσεις που θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε και μην υπολογίσετε σε αυτές που μπορεί να σας δώσουν. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα έχουν την καλή διάθεση να σας δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να κινηθείτε σύμφωνα με τις επιλογές σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν να βρείτε και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να καταλήξετε σε σωστές επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τονώστε τη γοητεία σας προς το αντίθετο φύλο για να ξανανιώσετε και κάντε τους να έλκονται από τη μαγική σας εικόνα. Η μέρα σας βοηθάει να ανεβείτε τα σκαλιά της ιεραρχίας ακόμα πιο γρήγορα. Ο ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο θα εξακολουθεί να είναι μεγάλος, όμως, αυτό δε φαίνεται να σας πτοεί. Αντιθέτως, σας εξιτάρει και οι δυσκολίες σας δυναμώνουν για να πετύχετε τα πάντα. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, παρόλο που τα έξοδά σας έχουν ανέβει κατακόρυφα, εξαιτίας των μεγάλων σχεδίων που έχετε ξεκινήσει.

ΖΥΓΟΣ: Ή που θα ερωτευθείτε παράφορα κάποιο άτομο που βρισκόταν δίπλα σας και απλά δεν το είχατε αντιληφθεί ή τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σας, θα σας συναρπάσουν. Φανείτε χρήσιμοι στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεδιαλύνετε τα μπερδεμένα σας αισθήματα. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και διεκδικήστε το καλύτερο παντού, ακόμα και στο συναισθηματικό σας τομέα. Ζητάτε μια σχέση που να σας δίνει συγκινήσεις, εκπλήξεις και εξάρσεις και όχι απλώς να σας προσφέρει ασφάλεια. Δεν ανήκετε σε εκείνους που επιζητούν ένα σύντροφο, μόνο και μόνο επειδή δεν αντέχετε τη μοναξιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα στάνταρ των περισσοτέρων σε μια σχέση για εσάς είναι ανιαρά, αφού προτιμάτε την ποικιλία σε συνδυασμό με την ξεγνοιασιά. Το πλανητικό σκηνικό της μέρας, θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς -αν και ποτέ δεν είχατε πρόβλημα σε αυτό- για να σας πλησιάσουν και να πλησιάσετε πιο εύκολα τους άλλους. Οι επιθυμίες σας θα είναι έντονες, η σεξουαλικότητά σας τονισμένη και θα είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε καινούριες εμπειρίες. Αποφασίστε εσείς, αν θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, αν θα αφήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα να μπει στη ζωή σας ή αν θα καταλήξετε σε ένα χωρισμό εφόσον κρίνετε ότι η σχέση που έχετε δεν πάει άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τα επαγγελματικά σας θέματα και να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, καθώς οι δυνάμεις του οργανισμού σας μπορεί να είναι μεγάλες, αλλά όχι ατελείωτες. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, γι’ αυτό μη διστάσετε να σπρώξετε τα πράγματα και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει. Προσεγγίστε τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και να καλυτερεύσετε τις συνεργασίες σας. Οι ερωτήσεις που θα έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της ασφάλειας που θα έχετε, θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε σε σοβαρές επενδύσεις- αποφάσεις, τόσο πάνω σε πρόσωπα, όσο και σε πράγματα που μπορεί να κάνουν πιο ευχάριστη ή πιο εύκολη τη ζωή σας. Η διεύρυνση της σκέψης σας και η όξυνση της όρασης και της ακοής, θα σας οδηγήσει στη γνώση και θα ενισχύσει την τύχη σας.
Αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα ή να πάρετε ρίσκα, γιατί δε θα είναι εύκολο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καθυστερήσεις αλλά και οι προβληματισμοί για την πορεία της ερωτική σας σχέσης όσοι είστε δεσμευμένοι, θα είναι δεδομένες, όμως, αυτό δε σημαίνει πως απαραίτητα θα έχετε πρόβλημα με το σύντροφό σας. Πλησιάστε περισσότερο ο ένας τον άλλο και να προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε κάπως τη σχέση σας. Εάν νιώθετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, κάντε το κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, αλλά οδεύεστε στην αναζήτηση ενός συντρόφου, θα είναι ο βαθμός συντροφικότητας και η ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων. Δε φτάνει σε μια σχέση να ταιριάζετε μόνο σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να συμβαδίζετε και πνευματικά.

ΙΧΘΥΣ: Διώξτε κάθε ίχνος θυμού,  ή αγανάκτησης που έχετε τον τελευταίο καιρό για κάποια πράγματα και αφήστε το σύντροφό σας να σας πολιορκήσει και να σας δείξει τα συναισθήματα που έχει και νιώθει για εσάς. Άτομα του παρελθόντος που υπήρξαν φίλοι σας, επανεμφανίζονται στη ζωή σας, έχοντας αξιώσεις. Εάν το θελήσετε θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Η απόφαση για το αν θα γυρίσετε πίσω, θα την πάρετε αποκλειστικά εσείς, γι’ αυτό πριν κατασταλάξετε σε οριστικά αποτελέσματα, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και κυρίως αν αυτό επιθυμείτε για τη συναισθηματική σας ζωή και το μέλλον σας.