Social Icons

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στο σύντροφό σας που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην τον αδιαφορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης γιατί θα χάσετε. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας, για να έχετε πρακτικές λύσεις. Διατυπώστε και εκφράστε ότι θέλετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να μην πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει.

ΛΕΩΝ: Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει, για να βρείτε λύσεις. Δώστε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Εάν δε θέλετε να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες σε βάρος σας, να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί.

ΖΥΓΟΣ: Με το να επιμένετε στις απόψεις σας, θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν το σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, για να μη τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέματα που αφορούν άλλους δε χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να σας αναλώνουν. Εάν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε με το ζόρι να τους πείσετε. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα, για να προωθήσετε τα καινούρια σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Μην επαναστατείτε επειδή απαιτείτε περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην είστε κτητικοί απέναντι στο σύντροφό σας και ζηλεύετε χωρίς να έχετε αποδείξεις.