Social Icons

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας, θα πετύχετε περισσότερα. Αισθανθείτε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και τα πιο δύσκολα που ίσως σας έρθουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναβάλετε όσο μπορείτε αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά σας θέματα. Σε όσους θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους, απλά αμυνθείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να νιώσετε ασφάλεια στην εργασία σας, δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες. Μη δώσετε συνέχεια στην άσχημη συμπεριφορά φίλου σας που περνάει άσχημη περίοδο στη ζωή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολαύστε τη ζωή σας, κοντά σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Μη δημιουργείτε προβλήματα στη συναισθηματική σας ζωή με αντιζηλίες.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας που μπορούν να σας δημιουργήσουν ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Σταματήστε να αγχώνεστε εάν σε κάποια θέματα δεν έχετε βρει ακόμα λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά όταν οι άλλοι αντιδρούν διαφορετικά, δεν κερδίζετε τίποτα. Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και εντυπωσιάστε ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Κάντε αλλαγές μέσα στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον συναισθηματικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά και θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις, που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν. Μη χάνετε συνέχεια χρόνο σε λεπτομέρειες που δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και μη τα φορτώνεστε όλα εσείς. Εάν θέλετε να πετύχετε χρησιμοποιήστε το λόγο σας, αλλά και τη διαίσθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κερδίστε τις καλύτερες εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο με ψυχραιμία και λογικές κινήσεις. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, ακόμα και αν δε συμφωνείτε μαζί τους.

ΙΧΘΥΣ: Όσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα, αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα καταφέρετε μόνο να απογοητευθείτε.