Social Icons

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε οι φιλοδοξίες των γύρων σας να υπονομεύουν τη δική σας ζωή. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν διοχετεύετε την ενέργειά σας σε θέματα οικογενειακά, θα έχετε προβλήματα στη δουλειά σας. Η υπερβολική παρόρμηση σας οδηγεί σε λάθη, γι’ αυτό μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εκτεθείτε με λόγια που μπορεί να διαρρεύσουν και να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Αντιμετωπίστε την κριτική διάθεση ενός φίλου με ευγενικό τρόπο, για να τον βάλετε στη θέση του.

ΛΕΩΝ: Προσαρμοστείτε στις παρούσες συνθήκες, για να εξελιχθούν πιο γρήγορα οι θετικές επιρροές. Προστατεύστε την ψυχική σας υγεία από το άγχος της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με υποθέσεις που είχατε παραμελήσει και ζητούν άμεσες λύσεις. Φροντίστε να είστε ενημερωμένοι στα σημάδια που βλέπετε γύρω σας και μη μένετε αδιάφοροι.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε οργανωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, έχοντας εναλλακτικές λύσεις. Μη ρισκάρετε σε οικονομικά θέματα που δεν τα γνωρίζετε τόσο καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματα και τους φόβους σας στο σύντροφό σας, για να σας καταλάβει. Ξεπεράστε αρνητικές σκέψεις που δε σας αφήνουν να χαρείτε τις μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνο οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιοι συμβιβασμοί, θα μπορέσουν να σώσουν μια φιλία που κινδυνεύει. Μην υποκρίνεστε συναισθηματικά, γιατί θα σας κουράσει να μην είστε ο εαυτός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να τα επιβουλεύεται. Η ανταγωνιστική σας διάθεση δε θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαλλαγείτε από περιορισμούς που σας δημιουργούν άγχος και δε σας οδηγούν σε θετικές εξελίξεις. Μην αφήσετε το πάθος να βγει από τη ζωή σας, γιατί θα σας φανεί πολύ χλιαρή.

ΙΧΘΥΣ: Μόνο η σταθερότητά σας, θα κάνει τους συνεργάτες σας να σας δείξουν εμπιστοσύνη. Εάν δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να συμβιβαστείτε.