Social Icons

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Θα δικαιωθείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και για αυτά που ελπίζετε. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, όμως, εσείς μη σταματήσετε να προσπαθείτε και να εργάζεστε για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από αναπόφευκτες αντιξοότητες και αναγκαστικές «μάχες» που καλείστε να δώσετε στον εργασιακό σας χώρο, εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές που δε θα λείψουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τις επαγγελματικές και κοινωνικές επιδιώξεις σας, χωρίς να ξεχνάτε να αδιαφορείτε για  κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους πολύ συχνά σας προκαλούν.
         
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει θα δημιουργήσει ένα έντονα φορτισμένο κλίμα. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, θα είναι παραπάνω από πολλές.

ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μόνο και μόνο για να μην αφήσετε καμία συνεργασία να πάει χαμένη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα μείνετε παραπονεμένοι συναισθηματικά. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα υποδαυλίσετε αντιπάθειες και αντιζηλίες.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δε χρειάζεται να δημιουργήσετε έδαφος για δυσάρεστα σχόλια. Μην εκτεθείτε σε κινδύνους, γιατί κάποιες μέρες θα είναι άκρως ανατρεπτικές και εκρηκτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε τους συνεργάτες σας με ανόητα σχόλια, γιατί θα ριψοκινδυνέψετε τον οικονομικό σας τομέα. Να θυμάστε πως ναι μεν η τύχη είναι τυφλή, αλλά δεν είναι πάντα παρούσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπολεμήστε την ανυπομονησία σας και κρατηθείτε από εντάσεις που θα φέρουν απροσεξίες στις κινήσεις σας και θα καταλήξουν σε λάθη. Είναι κρίμα να βγείτε χαμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και να χαλάσετε την ευνοϊκή πορεία σας. Επειδή πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να μη βάλετε και εσείς το χεράκι σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επενδύσεις χωρίς εγγυήσεις και μέλλον, είναι το μόνο βέβαιο ότι δε σας χρειάζονται. Καλή η διαίσθησή σας, αλλά δε φτάνει αν δε τη συνοδεύεται με τη λογική.

ΙΧΘΥΣ: Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα. Απρόοπτα και ανατροπές τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σας.