Social Icons

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Μία από τις συνήθειες που έχετε και είναι μείον σας, είναι να επιμένετε σε καταστάσεις που όχι μόνο δε σας προσφέρουν τίποτα, αλλά χαλάνε και αρκετή από την ενέργειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα καλυτερέψει την ψυχολογία σας και θα αυξήσει τον ερωτισμό σας. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα, για να έρθει πιο γρήγορα η ανάκαμψη που περιμένετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια πριν δεχθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν. Ίσως επηρεαστεί αρνητικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στον οικονομικό τομέα θα σας γίνουν αρκετές προτάσεις προς μελέτη, ώστε να διαλέξετε αυτές που θα ικανοποιούν καλύτερα τα προσωπικά σας συμφέροντα.

ΛΕΩΝ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, πριν αναλάβετε καινούριες υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε, για να ανανεωθείτε, αλλά και για να αναθεωρήσετε τις σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να σταματήσετε να εμπιστεύεστε τους πάντες πιστεύοντας πως αφού κάνετε τα πάντα για αυτούς, τουλάχιστον δε θα προσπαθήσουν να σας ζημιώσουν. Ναι μεν ισχύει αλλά όχι με όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε το ταλέντο να διακρίνετε ποιοι είναι εκείνου που θα σας στηρίξουν, οπότε μην καταναλώνεστε ζητώντας συμβουλές από άτομα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας για δικές τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μελετήστε τα σχέδιά σας προσεκτικά πριν αποφασίσετε για την εφαρμογή τους. Ένας τρόπος για να νιώσετε πιο ήρεμα, είναι να μάθετε να μη μπερδεύετε την επαγγελματική σας ζωή με την προσωπική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και οργανώστε τα σχέδιά σας. Έχει μεγάλη σημασία να απαλλαγείτε από το στρες και το άγχος που σας έχει καταβάλλει, κάνοντας τη ζωή σας δύσκολη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν άτομα που δειλιάζουν, όμως, αποφύγετε παράτολμες κινήσεις ή μεγάλες αγορές.

ΙΧΘΥΣ: Είναι σχεδόν αδύνατον να μην αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σας. Δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικά καλέσματα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας με καινούρια πρόσωπα.