Social Icons

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αποφασίστε πως πρέπει πια πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας. Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, χωρίς να χάνετε χρόνο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε μαζί με ανθρώπους που θα σας κάνουν προτάσεις. Χαλαρώστε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε και εσείς οι ίδιοι την αξία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όποια και αν είναι τα όριά σας, τα παραβιάζετε και καταφέρνετε να φτάνετε στους στόχους σας. Φροντίστε με όποιο τρόπο μπορείτε να μη βρίσκεστε συνέχεια κάτω από συνεχή πίεση.

ΛΕΩΝ: Εφαρμόστε μια στρατηγική ισορροπίας, για να έχετε υποστήριξη από τα άτομα που σας ξέρουν καλά. Έχετε ακόμα δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συμβιβασμοί που κάνατε και η μετριοπάθεια που δείξατε, αρχίζουν να αποδίδουν. Βλέποντας οι άλλοι αυτή τη συμπεριφορά σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να πείσετε κάποια πρόσωπα που χρειάζεστε να πιστέψουν σε εσάς και να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν μπορέσετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τις ικανότητες και την εξυπνάδα σας, θα δημιουργήσετε μια σταθερή και πολύτιμη συμμαχία για εσάς, που θα σας φανεί χρήσιμη στο άμεσο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ θα θέλατε να ξεχάσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά είναι αδύνατο να το καταφέρετε, οπότε καταργήστε την τακτική μπρος- πίσω και καθίστε να βρείτε άμεσες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα εμπόδια που θα συναντήσετε θα απαιτήσουν όλο το δυναμισμό σας για να ανταπεξέλθετε, αλλά παράλληλα θα έχετε και αρκετή βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος, θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωή σας.