Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2020


Η νέα χρονιά για εσάς του Παρθένους θα είναι λίγο πολύ όπως η προηγούμενη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τη βελτιώσετε. Χρησιμοποιήστε το 2020 για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, ακόμα και αν κοινωνικά και επαγγελματικά σας φαίνεται να είναι στάσιμη.
Φροντίστε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας και όλα θα κυλούν αρμονικά.

Ξεκινήστε τη χρονιά κάνοντας βελτιώσεις στο σπίτι σας για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας, γιατί αν νιώθετε καλά στο χώρο σας, θα αισθανθείτε καλά και ψυχολογικά. Δώστε προσοχή στην οικογένειά σας και προσπαθήστε να τους στηρίξετε περισσότερο ή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. 

Με τη Σεληνιακή Έκλειψη του Ιανουαρίου θα αισθανθείτε πιο κοντά με τους φίλους που έχετε μια καλή, υγιή σύνδεση και θα απομακρυνθείτε από εκείνους που δεν έχετε. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερο ρόλο σε κάτι ομαδικό, να αισθανθείτε καλύτερα συναισθηματικά και πιο ανεξάρτητοι αλλά και επαναστάτες όταν αισθανθείτε ότι καταφέρατε να εκφράσετε πλήρως την ατομικότητά σας.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, θα σας προκαλέσει ανασφάλεια για τα μελλοντικά σας όνειρα. Αγωνιστείτε για να παραμείνετε στο σωστό δρόμο και μην παραδώσετε εύκολα τα όπλα. Μείνετε μακριά από παρεξηγήσεις ή μάχες, με φίλους και συνεργάτες. Εργαστείτε πάνω σε αλλαγές που δεν μπορούν εύκολα να γίνουν και προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης, θα φέρει δεύτερες ευκαιρίες σε παλιά σχέδια, επιστροφές προσώπων από το παρελθόν και εκκινήσεις σε όνειρα που είχαν μείνει στην άκρη.

Το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να εκφράσετε τον εαυτό σας αν αισθάνεστε παρεξηγημένοι ή απογοητευμένοι, αλλά θα χρειαστεί να ακούσετε και τους άλλους. Επικεντρωθείτε στις ιδέες σας, τροποποιήστε τις και προσαρμόστε τις για να έχετε άλλη μια ευκαιρία. Βρείτε νέους τρόπους για να μοιραστείτε τη γνώση που έχετε αποκομίσει και διδάξτε αυτό που γνωρίζετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Θα υπάρχει ισχυρή ενέργεια στις σχέσεις σας και ορισμένα πράγματα μπορεί να αλλάξουν σε κάποιες από αυτές, αφού θα γίνετε πιο αγαπητοί  σε ορισμένα πρόσωπα και θα ξεκόψετε από κάποια άλλα. Σίγουρα δε δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον όσοι είστε ελεύθεροι για να προχωρήσετε σε μία σοβαρή δέσμευση, ενώ οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να μεταμορφώσετε τη σχέση σας και θα εκφράζετε πιο έντονα τα συναισθήματά σας. Προσπαθήσετε να ανοίξετε την καρδιά σας με θετικούς τρόπους.
Ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σας και να βρείτε τι είναι αυτό που πάει λάθος όμως το ένστικτο σας για άλλη μια φορά θα σας καθοδηγήσει.
Από τον Μάιο μέχρι τον Ιούνιο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα σωστά και να επιστρέψετε στις σχέσεις σας πιο αφοσιωμένοι.
Από τον Ιούλιο αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο και πλησιάστε ανθρώπους που είναι καλό για σας και θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιος είναι και ποιος δεν είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ
Από τον Απρίλιο έως τα μέσα Μαΐου, θα είστε άκρως εστιασμένοι στην εργασία σας και ιδιαίτερα παθιασμένοι σε καθημερινό επίπεδο. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να προβείτε σε αλλαγές, να έχετε πρόοδο και κυρίως αναγνώριση για ότι κάνετε. Θα πάρετε πολλά σαν αντάλλαγμα, γι’ αυτό κρατήστε ισορροπίες και μη σκορπιστείτε δεξιά και αριστερά γιατί θα χάσετε το στόχο σας.
Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, θα λείπει η πειθαρχία ώστε να εστιάσετε στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Ναι μεν θα νιώθετε φιλόδοξοι, αλλά η ενέργειά σας θα είναι μειωμένη για να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και να πρέπει να αντιμετωπίσετε άτομα κύρους στον εργασιακό σας χώρο για να αποσπάσετε την προσοχή που θέλετε. Κάντε μικρά διαλείμματα για να μη μείνετε πολύ πίσω.
Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στα τέλη Οκτωβρίου και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένα οικονομικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν γρήγορα και χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά έξοδα και σχέδια. Δε θα είναι για πολύ έτσι, αλλά κρίνεται σκόπιμο να είστε προσεκτικοί για να μην πιεστείτε ή νιώσετε άβολα αργότερα.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ
Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να κάνετε σημαντικά πράγματα στο χώρο εργασίας και στο σπίτι σας. Είναι σημαντικό να ασκήστε συχνά για να διατηρήσετε τον εαυτό σας σε φόρμα. Η σωστή φροντίδα θα βοηθήσει τόσο στην πρόληψη πολλών ασθενειών όσο και τραυματισμών. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τα όριά σας, γιατί θα προκαλέσετε μόνοι σας εξάντληση.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2020: Είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα ή να αλλάξετε εργασία.
Φεβρουάριος 2020: Θα υπάρξουν χαρούμενες καταστάσεις και εκπλήξεις που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας.
Μάρτιος 2020: Βρείτε νέους φίλους και έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια.
Απρίλιος 2020: Απ’ όλα θα έχει ο μήνας αφού θα ξεκινήσετε με γοργούς ρυθμούς και θα επιβραδύνετε προς το τέλος.
Μάιος 2020: Δύσκολος μήνας καθώς δεν θα είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που λαμβάνετε.
Ιούνιος 2020: Μην ενεργείτε ενάντια όλων και μη μπείτε στον πειρασμό να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.
Ιούλιος 2020: Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και βρείτε απαντήσεις για την ψυχική σας ευεξία.
Αύγουστος 2020: Θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις χωρίς να έχετε αμφιβολίες.
Σεπτέμβριος 2020: Αναπτύξτε και καλυτερέψτε τις σχέσεις με τα άτομα της οικογένειά σας.
Οκτώβριος 2020: Ο μήνας είναι ο κατάλληλος για να βοηθήσετε δικούς σας ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Νοέμβριος 2020: Θα έχετε μια ευτυχισμένη και ευημερούσα πορεία, ακριβώς με τον τρόπο που θέλετε.
Δεκέμβριος 2020: Γεμάτος χαμόγελα θα είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου και θα ενθουσιαστείτε για διάφορα γεγονότα στη ζωή σας.