Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2020


Η νέα χρονιά φέρνει πολλές νέες ευκαιρίες στο δρόμο σας φέτος για να βελτιώσετε τον εαυτό σας αλλά και το περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να αισθανθείτε πιο παρορμητικοί, γεγονός που θα φέρει κάποιες αλλαγές στη ζωή σας γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί να μην προσπεράσετε τα «θέλω» του εαυτού σας.
Το 2020 θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, νέες γνωριμίες, ενώ η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη. Προσπαθήστε να λειτουργείτε με τη λογική περισσότερο από το συναίσθημα για να κάνετε πιο εύκολη τη χρονιά σας. Κάντε τα πλάνα σας και σχεδιάστε πως θα κινηθείτε και που θα απευθυνθείτε, ώστε σε στιγμές που δεν ξέρετε πώς να ενεργήσετε να μη χρειαστεί να λογοκρίνετε τον εαυτό σας.

Τη νέα χρονιά ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Δίας συναντιούνται στον Αιγόκερω και σε εσάς έχει αντίκτυπο στο υποσυνείδητό σας. Εργαστείτε στα σχέδιά σας, όταν κανείς δεν δίνει προσοχή και δημιουργήστε νέα δεδομένα που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο στον εαυτό σας και στη ζωή σας.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σας το Μάρτιο, θα σας κάνει να νιώσετε έξω από τα νερά σας αφού θα έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα και ζητήματα που θα απαιτούν την προσοχή σας. Ίσως να είστε απασχολημένοι και να θέλετε διάλειμμα, αλλά δεν είναι η στιγμή να το κάνετε. Και οι 3 αναδρομές του Ερμή θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό σας τομέα, επομένως το 2020 είναι μια χρονιά που θα αναθεωρήσετε την πορεία σας και θα εστιάσετε σε ότι έχετε κάνει μέχρι στιγμής.

Με τον Άρη στο ζώδιό σας από το τέλος Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου, η ενέργεια σας θα είναι αυξημένη και σε επιτάχυνση. Θα νιώθετε ενθουσιασμένοι από τις νέες ευκαιρίες που θα σηματοδοτήσουν καινούρια σχέδια και στόχους για να εργαστείτε. Ότι ξεκινήσετε τώρα θα έχει διάρκεια τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια.
 
Από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, θα είναι δύσκολα να εστιάσετε στα επιχειρήματα σας και ίσως χρειαστεί να πολεμήσετε εναντίον όσων δεν συμφωνούν με τις ιδέες, τις απόψεις ή τα σχέδιά σας. Με το Δία να μετακινείται στο ζώδιό σας λίγο πριν τελειώσει η χρονιά, μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας, αλλά πρέπει να γίνει υπεύθυνα, με τον σωστό τρόπο και για τους σωστούς λόγους. Ξεκλειδώστε ευκαιρίες και βρείτε χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις επεκτείνετε, ώστε να μην αισθάνεστε περιορισμένοι. 

ΣΧΕΣΕΙΣ
Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο και αυτό το διάστημα δε θα νιώθετε τόσο άνετοι με τα συναισθήματά σας και τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Κάποιοι θα απαιτούν περισσότεροι προσοχή από εσάς και κάποιοι άλλο θα φέρνουν τα νεύρα σας στα όριά τους. Πριν αποφασίσετε να εντάξετε το δράμα στη ζωή σας, ηρεμήστε, βάλτε μπροστά τη λογική και αντιστρέψτε τους ρόλους.
Κάντε τους άλλους υπόλογους απέναντί σας, επειδή εξαιτίας τους καταπιέζετε το συναίσθημά σας. Σε αντίθεση με όσους κρατήσετε που θα πρέπει να εργαστείτε για να ενισχύσετε τους δεσμούς σας και να είστε πιο στοργικοί.
Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, θα ζητήσει από εσάς να εστιάσετε στα θετικά που υπάρχουν στις σχέσεις σας, να μοιραστείτε αυτά που νιώθετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να αναπτύξετε την πνευματική σας σύνδεση. Αυτό σημαίνει πως τα άτομα που δεν τηρούν τις προδιαγραφές που θέλετε, πρέπει να τα απομακρύνετε από κοντά σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ
Επικεντρωθείτε σε οικονομικά θέματα που θα προκύπτουν και δώστε μεγαλύτερη προσοχή. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς αποφύγετε μεγάλες αγορές, καθώς δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να σπαταλήσετε χρήματα αφού το ενδεχόμενο να προκύψουν απροσδόκητες δαπάνες θα είναι αυξημένο. Βελτιώστε όσο περισσότερο μπορείτε την οικονομική σας κατάσταση και μην ξεφεύγετε από τους στόχους σας. Ίσως εμφανιστεί και μια δεύτερη εργασία, που θα σας βοηθήσει στην προσπάθειά σας για αποταμίευση.
Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και μην είστε ανυπόμονοι. Οι βιαστικές κινήσεις δε θα σας βοηθήσουν και θα σας φορτώσουν με επιπρόσθετο άγχος.
Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, γεγονός που μπορεί να φέρει κινδύνους στην επαγγελματική σας ζωή. Δώστε χώρο και χρόνο σε συνεργάτες να μελετήσουν αυτά που τους προτείνετε για να μην έχετε προβλήματα.
Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της οπισθοδρόμησης του Ερμή, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε έναν παλιό στόχο και να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε.
Το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου θα κινείται και πάλι ανάδρομα ο Ερμής, ωθώντας να αναθεωρήσετε σχέδια. Οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν θα σας κάνουν να νιώσετε πως χάνετε το δρόμο σας, όμως, συνεχίστε την πορεία σας γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως πιστεύετε. Μείνετε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν τις σχέσεις σας με άτομα κύρους.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ
Τη φετινή χρονιά θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε για την υγεία σας. Όσοι έχετε κάποιο πρόβλημα το οποίο γνωρίζετε, ασχοληθείτε με αυτό γιατί θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για να το αντιμετωπίσετε καλύτερα. Αν μπορείτε να ασκηθείτε θα σας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο, αλλά να γνωρίζετε τα όριά σας και να μην πιέζετε τον εαυτό σας. Αυτό που ζητάει το 2020 από εσάς, είναι καλή διατροφή και αρκετό ύπνο.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2020: Αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και απλά απολαύστε τη ζωή.
Φεβρουάριος 2020: Βρείτε τα με τον εαυτό σας και σταματήστε να σκέφτεστε μόνο τους άλλους.
Μάρτιος 2020: Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στον κοινωνικό και στο συναισθηματικό σας τομέα.
Απρίλιος 2020: Ο μήνας θα σας γεμίσει ενέργεια, που πρέπει να τη στρέψετε προς τη σωστή κατεύθυνση.
Μάιος 2020: Ασχοληθείτε με την υγεία σας ώστε να αποτρέψετε οποιαδήποτε προβλήματα.
Ιούνιος 2020: Να έχετε ανοιχτό μυαλό για να επεξεργαστείτε ιδέες που μπορεί να φαίνονται διαφορετικές.
Ιούλιος 2020: Να είστε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες που στην αρχή μπορεί να σας φανούν βαρετές.
Αύγουστος 2020: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε σε δράση και να σχεδιάσετε όλα τα όνειρά σας.
Σεπτέμβριος 2020: Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να ξεκινήσετε μια σχέση αγάπης ή να προχωρήσετε σε γάμο.
Οκτώβριος 2020: Σχεδόν όλα θα σας φαίνονται δύσκολα, αλλά πρέπει να κινηθείτε και να προχωρήσετε.
Νοέμβριος 2020: Θα υπάρχει μεγάλη εύνοια για να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας.
Δεκέμβριος 2020: Τακτοποιήστε τα επαγγελματικά σας και περάστε το μήνα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.