Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΙΧΘΕΙΣ 2020


Με το ξεκίνημα του 2020 θα ψάχνετε για περισσότερη δράση και περιπέτεια στη ζωή σας. Θα αισθανθείτε πιο παρορμητικοί, θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητα από το τι βιώσατε και αισθανθήκατε τα τελευταία χρόνια, θα είστε πιο ρεαλιστές και θα καταλάβετε περισσότερο τον κόσμο γύρω σας. 
Όλα αυτά είναι βέβαιο ότι θα φέρουν και αλλαγές στην προσωπικότητά σας.

Από εσάς θα κριθεί αν η νέα χρονιά θα είναι σημαντική ή βαρετή. Εάν θα αισθάνεστε άνετα με το ποιοι είστε και αν ενεργείτε σύμφωνα με το πώς σας ταιριάζει, τότε σίγουρα το 2020 θα είναι συναρπαστικό. Αν προσπαθήσετε να αποκρύψετε την αληθινή προσωπικότητά σας, τότε μάλλον δε θα διασκεδάσετε και τόσο. 

Μη φοβηθείτε να κινηθείτε μόνοι για το καλό σας. Είναι λάθος να πιστεύετε ότι χρειάζεστε άλλους να γίνουν τα δεκανίκια σας. Ενεργήστε με το ένστικτό σας, ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και φροντίστε να βρίσκεστε με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιό σας όλο το χρόνο, οπότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να είστε αληθινοί και να αισθάνεστε άνετοι με τις ικανότητες σας. Επιπλέον θα είστε χαρισματικοί, συμπονετικοί και διαισθητικοί.
Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Δίας συναντιούνται στον Αιγόκερω και τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Εστιάστε στις αλλαγές που πρέπει να κάνετε, χωρίς να σκέφτεστε μήπως βγείτε από τις ανέσεις που έχετε συνηθίσει. Αφήστε την αισιοδοξία να κυριαρχήσει και θα επιτύχετε αρκετούς μετασχηματισμούς που θα σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο. 

Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου, εργαστείτε σε σχέδια που έχετε θέσει καιρό πριν και προετοιμαστείτε να τα παντρέψετε με καινούρια. Όπου κρίνεται ότι χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να τη ζητήσετε γιατί κάποιες φορές η ομαδικότητα κρίνεται απαραίτητη.
Στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα σας ωθήσει να φέρεστε αμυντικά προς τους άλλους ειδικά αν δεν συμφωνούν οι ιδέες σας. Ενώ με τη Σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, μπορείτε να διευθετήσετε οικογενειακά θέματα, να ολοκληρώσετε σχέδια και να είστε πιο εκφραστικοί με αυτό που αισθάνεστε.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Η κοινωνική σας ζωή θα ανθίσει το 2020 και όσο πιο αισιόδοξοι είστε τόσο πιο πολλούς νέους και θαυμάσιους ανθρώπους θα προσελκύετε. Όσοι είστε ελεύθεροι τη φετινή χρονιά θα αποκτήσετε πολλούς καινούριους φίλους, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε μια πιο γλυκιά σχέση με το σύντροφό σας.
Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, θα σας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά δε θα δείχνετε και μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματά τους. Προσπαθήστε να αναπτύξετε τις σχέσεις σας και να βελτιώσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να γίνεται πιο στοργικοί και να εξαλείψετε ζητήματα που υπάρχουν μεταξύ σας και σας απομακρύνουν.
Ο ανάδρομος Ερμής από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, φέρνει στο προσκήνιο προκλήσεις στις σχέσεις σας. Ίσως να μην αισθάνεστε τόσο γεμάτοι από αγάπη αυτό το διάστημα, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με άτομα από το παρελθόν.
Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρξουν προβλήματα με το σπίτι και την οικογένειά σας. Δε θα έχετε την απαιτούμενη υπομονή για να ασχοληθείτε με τα συγγενικά σας πρόσωπα, αφού δε θα μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας συναισθηματικά. 

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ
Η νέα χρονιά ξεκινάει εστιάζοντας στη σταδιοδρομία σας και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου μπορείτε να ορίσετε νέους στόχους και να εργαστείτε σκληρά για να τους επιτύχετε, αφού θα είστε πιο πειθαρχημένοι και εστιασμένοι. Επικεντρωθείτε στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και να είστε πιο ρεαλιστικοί σχετικά με το τι μπορείτε να φέρετε σε πέρας. Σχεδιάστε σωστά τα επόμενα βήματά σας, ώστε να μην επαναλάβετε κάτι που παλιότερα τολμήσατε και αποτύχατε.
Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου, επανεξετάστε την κατεύθυνσή σας για να είστε σίγουροι ότι κινείστε με τον σωστό τρόπο.
Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, βοηθάει να κλείσετε τη χρονιά εστιάζοντας σε νέους στόχους και φιλοδοξίες, που θα ακολουθούν μια καινούρια κατεύθυνση και θα σας ενθουσιάσουν στην πορεία.
Από τα μέσα σχεδόν Σεπτέμβρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, ασχοληθείτε σοβαρά με τον οικονομικό σα τομέα μια που θα προκύψουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Κινηθείτε προσεκτικά και με γνώμονα τη λογική και μην είστε αδιάφοροι για ότι θα συμβαίνει γύρω σας. Μην είστε ανυπόμονοι και παρορμητικοί, αλλά αντιθέτως κάντε έξυπνες επιλογές για να κερδίσετε χρήματα.
Όταν πρόκειται για τον προϋπολογισμό σας, είναι καλύτερα να σκέφτεστε πιο λογικά.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ
Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας, τη νέα χρονιά θα διαπιστώσετε ότι μερικές από τις χειρότερες συνήθειες που έχετε εντάξει στην καθημερινότητά σας, επηρεάζουν τη ζωή σας. Είναι καιρός, λοιπόν, το 2020 να αρχίσετε να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ξεκινήστε να ασκείτε και σταματήστε κακές συνήθειες. Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, αλλά να είστε επίμονοι στις προσπάθειες σας να απαλλαγείτε από ότι σας φθείρει.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2020: Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα βγάλει στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σας, γι’ αυτό χαλαρώστε.
Φεβρουάριος 2020: Οι αλλαγές θα είναι συνεχόμενες και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το αναπόφευκτο.
Μάρτιος 2020: Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη, οπότε δείξτε τις ικανότητές σας και εργαστείτε δυναμικά.
Απρίλιος 2020: Μην αφήσετε το συναίσθημα να σας κυριεύσει, γιατί θα συμπεριφερθείτε άσχημα απέναντι σε άτομα που αγαπάτε.
Μάιος 2020: Εργαστείτε μεθοδικά και μην ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα για ότι δε λειτουργεί μακροπρόθεσμα.
Ιούνιος 2020: Εάν κάτι δεν πάει όπως θέλατε μην επιτίθεστε στους γύρω σας, αλλά αναθεωρήστε τις καταστάσεις.
Ιούλιος 2020: Παρακολουθήστε στενά τον οικονομικό σας τομέα και συγκρατήστε την αγοραστική σας μανία.
Αύγουστος 2020: Θα έχετε αμφιβολίες για ότι συμβαίνει γύρω σας, αλλά θα ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις.
Σεπτέμβριος 2020: Πράξτε ότι νομίζετε ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε και μην αφήνετε τα πάντα μισά.
Οκτώβριος 2020: Πριν κινηθείτε σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας, σκεφτείτε προσεκτικά τις ενέργειές σας.
Νοέμβριος 2020: Είναι ένας θετικός μήνας που θα μπορέσετε να απεικονίσετε τι θέλετε από τη ζωή σας.
Δεκέμβριος 2020: Ο χρόνος κλείνει με πολλά ανεπίλυτα ερωτήματα τα οποία μόνο εσείς μπορείτε να απαντήσετε.