Social Icons

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε άμεσα αν πρέπει να αναζητήσετε συμμαχίες και μην περιμένετε για αργότερα. Οι προσπάθειες που θα κάνετε θα είναι πολλαπλάσιες του αποτελέσματος εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε από τυχόν προτάσεις και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας για να προφυλαχθείτε από τρικλοποδιές αντιπάλων σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί η ψυχολογία σας που δε θα βρίσκεται και στα καλύτερά της, θα επηρεάσει το συναισθηματικό σας τομέα και θα σας σπρώξει σε αλλαγές που δε χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας, απαιτεί προσεκτικούς και σοφούς χειρισμούς, χωρίς ρίσκα ή αβέβαιες επενδύσεις, που θα τον δυσκολέψουν περισσότερο.

ΛΕΩΝ: Οι εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στην υλοποίηση των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων θα είναι ποικίλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταπολεμήστε το φόβο και καλλιεργήστε την αυτοπεποίθηση σας. Η μέρα θα είναι γεμάτη με εντάσεις τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ: Μην αγνοείται τις ανάγκες του συντρόφου σας για να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κατανόηση και να κατακτήσετε αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Φανείτε πιο τρυφεροί και συμπονετικοί με τα προβλήματα των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν για να σας βοηθήσουν. Θα επικρατήσουν άλλες αντιλήψεις στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά και στον επαγγελματικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σας και οι συγκυρίες να δουλέψουν προς όφελός σας. Αλλαγές στο πρόγραμμά αλλά και στην καθημερινότητά σας, προμηνύει η σημερινή ημέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και γίνεται πιο ρεαλιστές. Στρωθείτε χωρίς καθυστέρηση σε αυτά που πρέπει, ακόμα και αν δε σας αρέσουν.

ΙΧΘΥΣ: Το κλίμα θα είναι σύνθετο και θα χρειάζονται παντού καλύτεροι συνδυασμοί. Η κατάσταση που επικρατεί αρχίζει να βελτιώνεται, αλλά δεν μπορούν να γίνουν όλα μονομιάς.