Social Icons

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν κάποια θέματα που ζητούν άμεση επίλυση και τακτοποίηση. Δε χρειάζεστε να πιάνεστε από κάθε λέξη για να δημιουργήσετε εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Το να τραβάτε στα άκρα ένα σκοινί που είναι ήδη τεντωμένο είναι αρκετά επικίνδυνο. Θα ανακαλύψετε πως η ζωή σας αρχίζει να αλλάζει θέλετε δε θέλετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό που σας απομακρύνει από τη σχέση σας σίγουρα δεν είναι ο σύντροφός σας. Δείξτε λίγη περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία σας και όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναζητήστε εναλλακτικές διαδρομές για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Το σκεπτικό σας θα δρομολογήσει μια διαδικασία συνεννοήσεων, συμφωνιών και συμβιβασμών.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε στην άκρη τις δικές σας αντεπιθέσεις και εκφράστε τις πολύ αργότερα. Φροντίστε να εναρμονίσετε τις δραστηριότητές σας με τις επιταγές των καιρών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διανύετε αλλαγές στην επαγγελματική σας εξέλιξη και ανατροπές στα σχέδιά σας. Αποφασίστε κάποιες επενδυτικές πράξεις, χωρίς να πάρετε ρίσκα και θα δικαιωθείτε βραχυπρόθεσμα.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε καλοπροαίρετα τις προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες και νέα πρόσωπα που θα σχετίζονται με το χώρο σας και δεχθείτε αυτές που πιστεύετε ότι μπορούν να σας ωφελήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε επιπόλαιοι σε ότι θα έχει σχέση με τα συμφέροντά σας και μεριμνήστε έτσι ώστε να μη βγουν στην καθημερινότητά σας καινούρια έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με την υγεία και την εμφάνισή σας. Θα έχετε αρκετή ενέργεια για να καταπιαστείτε με πράγματα που θα ομορφύνουν τη ζωή σας και θα δυναμώσουν τον οργανισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε σωστά τον εαυτό σας και θωρακίστε τον καλύτερα, ώστε όταν η πίεση θα είναι μεγάλη να έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι όταν κάνετε κάτι σημαντικό για να αποφύγετε τα μικροατυχήματα. Αποφύγετε καταχρήσεις και χαλιναγωγήστε τον παρορμητισμό σας.

ΙΧΘΥΣ: Δε θα χάσετε χρήματα αλλά δε θα κερδίσετε και αυτά που υπολογίζατε. Φροντίστε να μην προσθέσετε καινούρια έξοδα σε έναν ήδη φορτωμένο προϋπολογισμό.