Social Icons

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Ακόμα σας λείπουν τα υλικά μέσα για να υλοποιήσετε κάτι που σας αφορά. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να καλύψετε αρκετές από τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλεια σας. Κρατήστε την πολιτική της σιωπής μέχρι να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θα είναι σωστές για το μέλλον σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε στο ακέραιο τον αυτοέλεγχό και τις άμυνες σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα. Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λάθος επιλογές ή αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει πάση θυσία να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Άτομα του περιβάλλοντός σας θα σπεύσουν να σας δώσουν τις οδηγίες τους.

ΛΕΩΝ: Μη χάσετε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τα θέλω σας, φροντίζοντας τα οικονομικά σας συμφέροντα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να αμελείτε τα ζητήματα της καριέρας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε  τους στόχους σας φυλαχθείτε από καινούρια έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Οι υποθέσεις αλλά και οι στόχοι σας, αρχίζουν να προχωρούν θετικά.

ΖΥΓΟΣ: Έρχονται καινούριες καταστάσεις και πρόσωπα να ενταχθούν στην προσωπική σας ζωή. Θα υπάρχει εύνοια αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια, σε ότι κι αν προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν, γιατί θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας. Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όλα θα γίνουν την κατάλληλη ώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν κατέχετε. Άτομα που δε σας είχαν στηρίξει στο παρελθόν, θα το κάνουν τώρα από μόνοι τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εναλλαγές στο συναισθηματικό και επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές. Αφήστε στην άκρη βαρυσήμαντες δηλώσεις που θα σας εκθέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε το χρόνο να σας υποδείξει την πορεία πλεύσης, σε ότι δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Μη βιαστείτε να διαλέξετε κάτι αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι σας είναι απαραίτητο.

ΙΧΘΥΣ: Η απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνετε σε όσους συναναστρέφεστε θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Ένας κακόβουλος συνεργάτης έχει σκοπό να γίνει η αιτία να ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο.