Social Icons

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Κανείς δεν ξέρει τον εαυτό σας καλύτερα από εσάς και πολύ συχνά αυτό το ξεχνάτε. Οι επενδύσεις θα συνεχίζουν να αποτελούν ευκαιρία αλλά ενδέχεται να συνοδευτούν από έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ενδιαφέρον για την καριέρα και την επαγγελματική σας άνοδο θα είναι αυξημένο. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με εσάς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε θα διαμαρτυρηθείτε καθόλου εάν χρειαστεί να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες. Έντονη ενασχόληση με κοινωνικές υποχρεώσεις και φίλους θα έχει η σημερινή ημέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία που θα προκύψει. Ο χρόνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της οποιασδήποτε ζημιάς υπήρξε τον τελευταίο καιρό.

ΛΕΩΝ: Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο εξωτερικό περιστατικό να σας απογοητεύσει. Παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους για την επέκταση των στόχων σας, αλλά και για να συσφίξετε περισσότερο τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες υπάρχουν για να μαθαίνουμε τις βαθύτερες αξίες της ζωής. Δείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και διαλέξτε να τα αντιμετωπίσετε από το να αποσυρθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσα στη σχέση σας είναι να τα φέρετε στην επιφάνεια. Πάψτε να κρατάτε μυστικά ανάμεσά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε από μόνοι σας κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη σχέση σας. Για να υπάρξει βελτίωση κάντε προσεκτικούς χειρισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό είναι κάποια προβληματάκια στις συνεννοήσεις. Υποχωρεί το άγχος, η ανησυχία και τα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση να γνωρίζετε καλύτερα τις ανάγκες σας, οπότε τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους. Θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας και του στενού σας περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΣ: Δεν αποκλείεται να κληθείτε να αποφασίσετε οριστικά για κάποια θέματα. Μη βιαστείτε να αλλάξετε τις παρούσες καταστάσεις ή να αποκοπείτε από κάποιους ανθρώπους.