Social Icons

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 13 έως 19/10/19


ΚΡΙΟΣ: Σταθμίστε σωστά τον τρόπο που σας συμφέρει να επενδύσετε. Θα πάρετε ολοκάθαρα τα μηνύματα για το που σας συμφέρει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας. Οι αδέσμευτοι αρχίστε να ασχολείστε περισσότερο τον εαυτό σας. Περιορίστε τις ώρες εργασίας, αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, πάρτε φίλους και πηγαίνετε να διασκεδάσετε. Ότι σας απασχολούσε από το παρελθόν και σας ταλαιπωρούσε μέχρι τώρα, αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί. Θα μπείτε σε μια νέα φάση ζωής, κάνοντας μια νέα αρχή που θα μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να πραγματοποιείτε σχέδια είτε αυτά θα έχουν σχέση με την εργασία σας, είτε με τον προσωπικό και ερωτικό σας τομέα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα εξακολουθούν να σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά παρόλα αυτά θα καταφέρετε να βάλετε μια πιο σταθερή πορεία στη ζωή σας.
Θα μπορέσετε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια προς την ιεραρχία στον εργασιακό χώρο, αρκεί να αυξήσετε την εργασιακή σας απόδοση, να γίνετε πιο δραστήριοι και να προσεγγίσετε με λογική τους στόχους σας. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα αρχίσουν να εξελίσσονται και να στηρίζονται σε πιο γερές βάσεις. Οι διαπραγματεύσεις που ζητάτε θα γίνουν σε πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε κάποιες ασάφειες  που σχετίζονται με τον οικονομικό σας τομέα. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα, περιττά έξοδα και επενδύσεις που απαιτούν μεγάλο ρίσκο χωρίς να σας εξασφαλίζουν σε τίποτα. Θα έχετε αρκετές προτάσεις για νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε ακόμα και αν είναι για επαγγελματικούς λόγους να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που η γνωριμία σας θα αρχίσει από φιλία και στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε σχέση. Η πορεία των σχέσεών σας διαγράφεται ευνοϊκή, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πετύχετε πολύ περισσότερα αν εργαστείτε ομαδικά με τους συνεργάτες σας. Ακολουθήστε τις εξελίξεις και μην αντιστέκεστε στο να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ελιχθείτε χωρίς να αντιδράτε, ώστε να ξεκόψετε μια και καλή από όσα πρέπει να αποκολληθούν από τη ζωή σας. Θα έρθουν ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να σας κουράσουν με αποτέλεσμα να ψάχνετε εναγωνίως τρόπους διαφυγής. Όμως, μην ανησυχείτε καθώς παρόλο τις δυσκολίες θα προκύψουν αρκετά καλά και ο οικονομικός σας τομέας θα είναι ένας από τους παραλήπτες των καλών.

ΛΕΩΝ: Οργανώστε σωστά το χρόνο σας, ώστε να έχετε επαρκή για κοινωνικές συναναστροφές ή δραστηριότητες που είναι απαραίτητες για να φτάσετε πιο άνετε στους στόχους σας. Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό σας χώρο και θα πρέπει να είστε προνοητικοί για να μη δημιουργηθούν προβλήματα ή εμπόδια στις προοπτικές σας. Παράλληλα, φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας, ώστε να μην έχετε απώλειες από λάθος ή από απερισκεψία. Βάζοντας μπροστά τη λογική, θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε εμπόδια αλλά ακόμα και να βρείτε λύσεις για αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα ή περίπλοκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και μην αφήσετε να διασπάσουν το ενδιαφέρον σας διάφορα άλλα προβλήματα ή οικογενειακά που δεν εξαρτάται από εσάς το αν θα επιλυθούν. Σαφώς πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας για να μην πικράνετε άτομα που σας αγαπούν, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πως θα εκφραστείτε απέναντί τους ακόμα και αν εκείνοι φερθούν προς εσάς εγωιστικά. Θα πρέπει να ενισχύσετε την ψυχολογία και τις δυνάμεις σας, για να είστε έτοιμοι να πολεμήσετε όπου και όταν σας ζητηθεί.

ΖΥΓΟΣ: Αν έχετε ήδη αρχίσει κάποιο φλερτ, θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την κατάσταση. Θα ζήσετε πιο έντονες στιγμές και θα οδηγηθείτε μαζί με το σύντροφό σας σε πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Εάν θεωρήσετε ότι κάποιες στιγμές δεν μπορείτε να βασιστείτε στο διάλογο για να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα, αφήστε το για αργότερα. Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά ζητήματα να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σας. Δώστε στους άλλους ξεκάθαρα να καταλάβουν πως η προσωπική σας ζωή αφορά αποκλειστικά εσάς και δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να πάρει αποφάσεις για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι ανανεώστε το δεσμό σας, συζητήστε με το σύντροφό σας σημαντικά προβλήματα, ακόμα και τις αδυναμίες που μπορεί να έχει η σχέση σας. Βέβαια, αρκετές φορές θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε το σύντροφό σας προκειμένου να πείσετε τον περίγυρό σας για τις αρετές του. Όμως, αυτό δε θα σας βοηθήσει να έχετε ορθή κρίση, αφού θα τα προσαρμόζετε όλα στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Προσπαθήστε να βρείτε μερικές ισορροπίες, καθώς η σχέση σας δε φαίνεται να απειλείται από κανέναν, αλλά αντίθετα θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε πολλά μέσα σας, θα βάλετε τάξη στα συναισθήματα που νιώθετε και θα ενισχύσετε τη σχέση σας με αγάπη, κατανόηση και αλληλοσεβασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τι θα πείτε και κυρίως τη συμπεριφορά σας, γιατί θα βρίσκεστε στο επίκεντρο. Μην προσπαθήσετε να παρουσιάσετε διαφορετικά τον εαυτό σας από αυτό που είναι, γατί οι άλλοι δεν είναι τυφλοί και θα θεωρήσουν ότι παίζετε εσκεμμένα κάποιο παιχνίδι. Εξάλλου, στηρίζεστε πάντα στη λογική και στα πόδια σας και αυτό το αναγνωρίζουν και το παραδέχονται σχεδόν όλοι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Θα χρειαστεί ευελιξία από την πλευρά σας, καθώς θα υπάρχει ανταγωνισμός στο παρασκήνιο. Οι περιορισμοί που δέχεστε από οικογενειακά πρόσωπα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και δημιουργούν εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μην τους επιτεθείτε λεκτικά, γιατί θα προκύψουν σκληρές αντιπαραθέσεις που δεν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Όμως, θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε σχέδια που θα αφορούν τη σχέση μ το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, αλλά να είστε προσεκτικοί για να μην εξαπατηθείτε από φίλους. Είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, δείχνοντας κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποδοχή σε ορισμένες απόψεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε άλλη μια ευκαιρία στο σύντροφό σας για να δείξει και να σας αποδείξει ότι σας αγαπά και σας χρειάζεται δίπλα του. Πάψτε να είστε τόσο σκληροί μαζί του και αφήστε να ακουμπήσει στην καρδιά σας. Είναι εντελώς παράλογο και ανόητο να τον κατηγορείτε ή να τον κρίνετε για τα ξεσπάσματά του, όταν εσείς ρίχνετε πάνω το φταίξιμο για ότι σας συμβαίνει και του συμπεριφέρεστε λες και είναι το τελευταίο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εξάλλου, ακόμα και αν δε θέλετε να το παραδεχθείτε από εγωισμό, έχετε συνειδητοποιήσει πως τρέφετε βαθιά αισθήματα για το άτομό του και θέλετε να παραμείνει στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ: Δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν υπάρχει κάποιος για εσάς, απ’ τη στιγμή που δεν το έχετε προσπαθήσει καν. Με το να είστε όλη μέρα κλεισμένοι σε ένα γραφείο, αφήνετε το χρόνο να φεύγει και να θυμάστε πως δεν μπορείτε να τον γυρίσετε πίσω. Μερικές φορές δε χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά ή να κουραστείτε για να βρείτε το άλλο σας μισό. Ίσως είναι δίπλα σας αλλά οι παρωπίδες που φοράτε δε σας αφήνουν να δείτε. Ανοίξτε τα μάτια σας και θα εντυπωσιαστείτε όταν ανακαλύψετε πως ένας πολύ καλός σας φίλος ενδιαφέρεται για εσάς και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές σχέσης.