Social Icons

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Οι δραστηριότητές σας θα σχετιστούν, κατά κάποιο τρόπο με άτομα από το στενό κύκλο σας. Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε χωρίς να αναλάβετε περαιτέρω υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάλλον θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Πρέπει να διατηρήσετε ήπιους τόνους, για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε πιο συζητήσιμοι και μην πιστεύετε πως κάποια άτομα βρίσκονται στην αποκλειστική σας διάθεση. Σκληρές διαπραγματεύσεις και διαπληκτισμοί θα διαδεχθούν την ευφορία που υπήρχε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβείτε σε συζητήσεις ευχάριστες που θα διευκολύνουν να βελτιώσετε το προφίλ σας στον περίγυρο. Μπορείτε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις με καινούριες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα θα σας απασχολήσει με ζητήματα που θα αφορούν τις πεποιθήσεις και την ανεξαρτησία σας. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτο τον παρορμητισμό σας να σας παρασύρει σε κακοτοπιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συνεργάτες θα βοηθήσουν να ελιχθείτε κατάλληλα, παρά τα όποια έκτακτα έξοδα προκύψουν. Να είστε δημιουργικοί και έτοιμοι να δεχτείτε προσκλήσεις και ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ: Αναλάβετε πιο πρακτικές ευθύνες, αφού αισθάνεστε να κάνετε ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πολλά αυτά που θα σας εκφράζουν και περισσότερα αυτά που σας ικανοποιούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ευαισθησία θα σας οδηγήσει μόνο στο να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ή σε θέση άμυνας. Πρέπει να αλλάξετε οπωσδήποτε τακτική, για να μη χρειαστεί να θυσιάσετε πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκεντρωθείτε στην επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αυξήσετε στο έπακρο την παραγωγικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εργαστείτε περισσότερο αφήνοντας στην άκρη επιφυλακτικότητα και καχυποψία. Διευθετήσετε τα οικονομικά σας ώστε τα έξοδα να μην υπερβούν τα έσοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι υποθέσεις του στενού οικογενειακού σας κύκλου βρίσκουν την πρέπουσα λύση. Η φήμη σας αναπτύσσεται δυναμικά και η επιβεβαίωση των επιλογών σας, χαρίσει ενέργεια και γοητεία.

ΙΧΘΥΣ: Αγνοήστε τις αντιδράσεις και την κριτική που θα σας ασκήσουν δικά σας πρόσωπα. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να εδρεύουν μέσα σας, γιατί έτσι θα πληγωθείτε.