Social Icons

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αντικρίστε κατάματα την πραγματικότητα και αντιμετωπίστε την ως έχει, για να κατευθυνθείτε σωστά στο παρόν και να μην κάνετε συνέχεια αναδρομές στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν δίνονται μάχες υπάρχουν λάφυρα, αλλά υπάρχουν και ζημιές. Βρείτε μέσα σε αυτή την τρέλα χρόνο και για εσάς, φροντίζοντας να ξεκουραστείτε για να αποφορτίσετε το νευρικό σας σύστημα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε βάλει σκοπό να ενισχύσετε τα οικονομικά σας και πολύ καλά κάνετε. Χαράξτε μια καινούρια τακτική, αφήνοντας στην άκρη λάθη και υπερβολές του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή το θέμα δεν είναι να καλύπτετε επαρκώς μόνο τις καθημερινές ανάγκες, πρέπει να αποφασίσετε να κάνετε σημαντικές και αποδοτικές αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Με επίμονη προσπάθεια και ευσυνείδητη εργασία θα τα βγάλετε πέρα επάξια, ακόμα και αν αυξηθούν τα έξοδά σας ή αν τα έσοδά σας δεν είναι αντάξια των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υποχωρήσεις θα αρχίσουν να γίνονται το μεγαλύτερο σας όπλο. Συμβαδίστε με τους άλλους και αισθανθείτε πως μπορείτε να μοιραστείτε πράγματα μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο δοτικοί χωρίς να φρενάρετε το μέλλον σας. Θα ξυπνήσουν αρκετά απωθημένα σας, αλλά βρίσκεστε κοντά στο να κλείσετε συναισθηματικούς κύκλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά στις συνεργασίες και να σας προφυλάξουν από άσκοπους κινδύνους στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθήσετε να ανταπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, γιατί κινδυνεύετε να εξαντληθείτε. Επικεντρωθείτε σε θέματα οικογενειακά που επιζητούν λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε αλλαγές σε καταστάσεις του παρελθόντος που φρενάρουν την εξέλιξή σας και κανονίστε ορισμένα θέματα που δε σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην υποχωρείτε σε θέματα που έχετε κουραστεί να πετύχουν, αλλά αγωνιστείτε για το δίκιο σας και μην επιτρέψετε στους οικείους σας να εκμεταλλευτούν την αδυναμία που τους έχετε.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε ένα νέο πρόγραμμα για να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας θέματα και προσδιορίστε τη θέση σας σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις.