Social Icons

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αφού οι καταστάσεις κρύο-ζέστη δε σας αρέσουν, θα πρέπει να μάθετε να είστε δίκαιοι, γιατί είναι κανόνας στη ζωή να μην κάνετε αυτά που δε θέλετε να σας κάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην τρελαίνεστε από τις σκέψεις σας, μη συσσωρεύετε άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις στις δικές σας πλάτες, αλλά αφήστε και τους γύρω σας να δράσουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε ανενόχλητοι τον ελεύθερο χρόνο σας και να κάνετε αυτά που σας ευχαριστούν, τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε αναλάβει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις όποιες καταστάσεις, γιατί ακόμα και αν δεχθείτε πιέσεις, είστε πολύ κοντά στην επιτυχία.

ΛΕΩΝ: Όλα έχουν το δικό τους τρόπο να ξεπεραστούν και αφού εσείς είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε τη δύναμη να πάτε παρακάτω, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε και να απογοητεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του οικογενειακού τομέα, χωρίς να ξεχνάτε πως πρέπει σε κάποια θέματα να έχετε και τη σύμφωνη γνώμη των άμεσα ενδιαφερομένων.

ΖΥΓΟΣ: Βγείτε από το «καβούκι» που μόνοι σας έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας, κάνοντας την αρχή με μια όμορφη μέρα με τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά σας ελπίζετε σε κάτι καλύτερο και η βοήθεια που σας είναι πολύτιμη θα προέλθει από φίλους και από συνεργάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να εκμεταλλευτείτε σωστά τις δυνατότητές σας σταματήστε να μπλοκάρετε οι ίδιοι τις ενέργειές σας. Μπορείτε πολλά, γι’ αυτό κάντε μια ανασκόπηση των πιο σημαντικών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα κέρδη σας και μάθετε από τους χειρισμούς σας. Αφήστε στην άκρη παλιές κακές συνήθειες και αποτυχημένες πρακτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιτυχία χρειάζεται πρόγραμμα, συνέπεια και δράση προς όλες τις κατευθύνσεις. Δε χρειάζεται δισταγμούς, αναβλητικότητες και ενέργειες στα τυφλά και στα γρήγορα.

ΙΧΘΥΣ: Επιστρατεύστε τη γλυκύτητα σας και θα έχετε πιο εύκολα καριέρα, κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση. Κρατήστε κρυφά αυτά που θέλετε και μη τα διαλαλείτε.