Social Icons

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Η πληροφόρηση σε ότι σας ενδιαφέρει και η ανάλυση των δεδομένων θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Σε ότι αφορά τις σχέσεις σας γίνετε περισσότερο ελαστικοί με τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας απασχολήσει έντονα η πνευματική πλευρά της ζωής σας και αυτή η αντιπαράθεση θα σας κάνει να δείτε πολλά. Ανακαλύψτε τα σημεία που είστε δυνατοί και αδύναμοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πρέπει να καθυστερείτε στις επιλογές σας αποφασίζοντας να δεσμευτείτε με συγκεκριμένες ενέργειες. Η σημερινή μέρα θα βάλει νέες βάσεις ανάπτυξης ως προς το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας τώρα που είναι περίοδος εξελίξεων στο οικονομικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ: Αν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες διατηρήστε μια ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Υπερασπίστε την εργασία σας χωρίς λάθη στην οικονομική διαχείριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώστε τις σχέσεις σας και λύστε προβλήματα που σας οδηγούν σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Πείστε τον εαυτό σας για κάτι που πρέπει να κάνετε, αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας σε βασικούς τομείς.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε πληροφορίες αλλά και τις νέες προτάσεις που θα σας γίνουν. Η κίνηση στον επαγγελματικό τομέα και οι αιφνίδιες αλλαγές σε συνθήκες ζωής θα σας δώσουν υποσχέσεις και νέες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να συμβούν αυτά που επιθυμείτε πρέπει να ενεργήσετε αποφασιστικά και γρήγορα αλλά και να οριοθετήσετε τις αλλαγές σε κάτι που μεθοδεύετε καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μετριάστε την απότομη συμπεριφορά που έχετε κάποιες φορές χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος, καθώς μόνο έτσι θα έχετε τους άλλους σύμμαχους στο πλευρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε χρόνος για ανούσιες διαπραγματεύσεις ή ταλαντεύσεις ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική. Μόνο εσείς μπορείτε να οριοθετήσετε τις αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας αλλάξουν τις κατευθύνσεις που έχετε χαράξει, ειδικά αν είναι άτομα που έχετε καταλάβει τους σκοπούς τους.

ΙΧΘΥΣ: Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες με καλές προθέσεις και διαθέσεις, ώστε να απολαύσετε τα σημαντικά οφέλη στη ζωή σας τώρα, αλλά και στο μέλλον.